Aquesta recepta la vaig veure a la revista Thermomix del mes d'agost, però jo la vaig fer "manualment" i la vaig adaptar als ingredients que tenia en aquell moment. També vaig fer algun canvi, ja que anteriorment havia fet les palmeretes seguint la recepta de la Isasaweis(us deixo enllaç a la recepta; explica molt bé tot el procediment!).
http://www.isasaweis.com/cocina-y-dietetica/recetas/dulces/video/palmeritas
Aquests no m'han quedat molt bé, ja que no les vaig fer amb la massa de pasta fullada rectangular.
INGREDIENTS(25-30 palmeretes):
http://www.isasaweis.com/cocina-y-dietetica/recetas/dulces/video/palmeritas
Aquests no m'han quedat molt bé, ja que no les vaig fer amb la massa de pasta fullada rectangular.
INGREDIENTS(25-30 palmeretes):
- Paté d'oliva (1 pot)
- 1 llauna petita d'anxoves
- 1 cullerada d'orenga seca
- 1 làmina de pasta de full rectangular (la vaig fer amb una làmina rodona i no van quedar tan bé com altres vegades que les he fet amb la làmina rectangular).
ELABORACIÓ:
- Encendre el forn a 200º
- Folrar la safata del forn amb la làmina de paper vegetal de la pasta de full.
- Triturar o fer trossets petitets els filets de les anxoves. Jo ho faig amb un utensili del Tupperware que funciona molt bé per a "picar".
- Barrejar les anxoves picades amb el paté d'oliva.
- Repartir la barreja per tota la làmina de pasta de full.
- Doblegar les dues parts de la làmina cap al centre.
- Tornar a doblegar les dues vores cap al centre.
- Fer talls nets i ràpids d'un dit de grossor.
- Ho enfornem uns 20 minuts a 200º.
Normalment quan pensem amb palmeretes ens venen al cap ls dolces! s'haurà de provar de fer-les salades!!
ResponEliminaptns!!
Prova-ho!! Ja veuràs què bones són!!!
EliminaPetons,
Olga
Sembla una recepta fàcil i resultona! L'apunto! Petons
ResponElimina
EliminaÉs molt fàcil de fer i queda molt bé!!!!
petons,
Olga
De segur que estan bonissimes amb aquest farciment! Ho tindrem que provar! Petons
ResponEliminaSi us agrada lo saladet i us agraden les olives negres.....xalareu de valent!!!
EliminaPetons,
Olga
Són uns aperitius molt versàtils, les palmeretes salades. Nosaltres n'acostumem a tenir d'un parell de gustos (Olivada, formatge, romesco...) al congelador per si hi ha visites sorpresa!
ResponEliminapetonets
Bona idea lo de tenir-ne sempre al congelador!!!!
EliminaGràcies!!
Petons,
Olga
Quina idea més original s'hauran de provar.
ResponEliminaProva-ho, t'agradaran moltíssim!!
EliminaPetons,
Olga
Doncs jo les veig perfectes!!!! salades no n´he preparat mai, i les veig genials!!!! Si vols comprar una bona pasta de full rectangular, entra en un Lidl, i ja veuras, et resultarà perfecte, ademés molt econòmic... petons,
ResponEliminaAi, Joaquina.......doncs no em van quedar com jo volia..
EliminaJo penso igual que tu, la massa del Lidl és la millor de totes les que he provat.
Petons,
Olga
Mmmmm! Doncs, vés per on a mi m´agraden més les palmeretes salades que les dolces...je, je, je.. Jo les tinc al blog però de formatge i pernil en dolç, i van volar. Prenc nota de les teves perquè les olives són la meva perdició i de l´olivada ja no et dic...
ResponEliminaVoltaré pel teu blog i les faré amb formatge i pernil dolç!!!
EliminaPetons,
Olga
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminafantastica receta y las palmeretes son geniales
ResponEliminapeto
M'agrada que t'agradi, Miquel!!!!
EliminaPetons,
olga
Que bones han de ser aixi tan saladetes, mmmm, ja me les imagino!
ResponEliminaPtnts
Dolça
Fes-les, fes-les!! Ja veuràs què bones!!!
EliminaPetons,
olga
uaauuu noia no et coneixia i m'has sorpres molt agradablement! quines receptes més bones que tens, has guanyat una nova seguidora sens dubte! petons
ResponEliminaMoltes gràcies per les teves paraules, Roser!! ..i per fer-te seguidora del blog!!!
EliminaLes meves receptes són normaletes, d'anar per casa.....però disfruto molt fent-les i compartint-les.
Petons!
Olga
Mmmm què bones .....
ResponEliminaJo vaig tastar les d'olivada en un "piscolabis" a Riudecanyes.
Vaig pensar de fer-les, encara no ho fet, però les puc provar de fer amb els dos ingredients.
M'ho apunto,
Un beso.
Miriam
Miriam, hazlas con la masa de hojaldre de Lidl. Para mi gusto es la mejor.
ResponEliminaUn beso,
Olga
Estaran molt bones Olga.....pero al teu ex-company no li agrden les olives negres aixi que.....ja les provare en una altra ocasio.molts besets
ResponEliminaOndia Olga... si que teniess amagada aqueata recepta!!! Ideal pels meus aperitius del Nadal!!!
ResponEliminaAmb el teu permís... "me la llevo"
salut!!!
Lourdes.
I tant!!! ja veuràs que bones són!!!!
EliminaSalut!!!
Olga