Aquest és el pastís que li he fet a la meva neboda Emma (la meva fillola) pel seu 5è aniversari. Li encanta la xocolata i quan el vaig descobrir al facebook de l'Eduard, de "De Plat en Plat" vaig dir.......aquest!!!! És "tope chocolate", com a ella li agrada!!!!
El redactat de la recepta està basat en el text explicatiu de l'Eduard.
Us deixo dos enllaços, un al seu facebook i l'altre al seu blog.
Ingredients:
- 3 ous
- 200 gr de sucre
- 100 gr de mantega fosa
- mig got de llet
- 1 paquet de llevat
- 1 pot gran de Nutella o dos pots petits (jo vaig utilitzar un pot i 1/2)
ELABORACIÓ:
- Batem molt bé els ous amb el sucre.Després afegim la mantega i la llet. Per últim,la farina tamisada.(Si volem, podem afegir algun licor)
- Utilitzarem un motlle rodó, preferiblement. El muntem amb mantega i l'enfarinem o el folrem amb paper vegetal de forn.
- Aboquem 2/3 de la barreja. A continuació afegim la Nutella (1 pot aproximadament). Per acabar, afegim la resta de la massa que ens ha quedat.
- Calentem el forn 180 graus. L'hem de coure durant uns 30 minuts i després el deixem al forn
durant 10 minuts més. (no vaig recordar fer foto......)
- El deixem refredar i el cobrim amb Nutella. Aquest pas el feu al vostre gust.....amb la capa més fina o més gruixuda de Nutella.
ohh, jo també tinc una fillola que es diu Emma, però ella té un any i mig! Són tant boniques, no? Aquest pastís segur que li va agradar de valent. Una abraçada!
ResponEliminaLi va encantar!!! És molt xocolatera!!!!
EliminaSalut!
Olga
Uuuuiii! És època d'aniversaris de nebodetes. Nosaltres aquest proper cap de setmana celebrem 4 anyets de la més joveneta de la família... i com no, el pastís va a càrrec meu.
ResponEliminaSegur que a l'emma aquest li va encantar.
Ptnts
Dolça
Que vagi molt bé la celebració!!! Segur que li fas un pastís exquisit!!!
EliminaSalut i petons,
olga
Ja el tenim pendent de fer, pero per nosaltres i qui s'apunte. Et faré arribar la recepta d'un pastís de cervesa guinnes. el ferem l'altre dia i va triomfar. Petons des de Rafelguaraf.
ResponEliminaI tant!! Aquest pastís és per compartir!!! S'ha de menjar un trosset petit i prou!!!!
EliminaGràcies per la recepta!!!
Una abraçada i molts petons a la família!!!
Olga
uauu!! li poses el farcit i despres el cous! sempre ho havia vist al reves i m'agrada la idea! és un pastis que en conec mooolts que s'hi perdrien! llaminer! petons
ResponEliminaÉs llaminer, llaminer, llaminer......és molt bo!!!
EliminaSalut i petons,
Olga
Es irresistible!!!! Petons
ResponEliminaAi, Roser!! No ho saps prou!!!!
EliminaSalut i petons,
Olga
quedaste como una reina y tremendo de bueno Olga
ResponEliminapeto
Jjejejejej...sí, Miquel!! Va agradar molt!!!
Eliminapetons,
Olga
JO també el tinc a pendents però per desgràcia no el puc fer per la neboda és al.lèrgica als fruïts secs...Me l´acabaré fent per a mi.
ResponEliminaProva-ho!!! Ja veuràs com t'agradarà!!!
ResponEliminaSalut i petons,
Olga
Olga ja l'he fet i ha quedat boníssim. A la meva filla li ha encantat i a la resta de la família també els ha agradat. Segur que repetiré la recepta en una altra ocasió.
ResponEliminaGràcies per compartir les teves recepte.
Una abraçada.
Rosa Mª
M'alegro molt, Rosa!!!!
EliminaGràcies a tu per seguir-me!!!!!
petons,
Olga
Tens un regalet al nostre blog:
ResponEliminahttp://formulesculinaries.blogspot.com.es/2012/10/liebster-award.html
Petunets!!
Aaaaaaiiiixxxx!!! Moltes gràcies!!! Ara vaig a veure'l!!!!!
EliminaPetons,
Olga