Aquesta idea la vaig agafar del blog Velocidad Cuchara. Allí la preparaven amb la Thermomix, però jo he fet la truita de manera tradicional.
INGREDIENTS:
- 2 làmines de pasta de full rodones
- patates
- ceba i patates
- ous (per la truita i per pintar)
- sal
- oli d'oliva
ELABORACIÓ:
- Preparem la ceba i la patata per tal de fer una truita (tallem a trossets la patata, la ceba...la sofregim......).
- Quan estigui fet, ho posem a escórrer per eliminar l'excés d'oli.
- Afegim els ous a la pata i la ceba i ho remenem una mica. Ho deixem refredar.
- Agafeu un motlle rodó desmuntable i hi col·loquem una làmina de pasta de full. Hem de deixar vores.
- Quan la barreja de la truita estigui freda, l' aboquem al motlle.
- Segellem la truita amb l'altra làmina de pasta de full.
- Ho pintem amb ou batut.
- Ho enfornem a 180º durant uns 25 minuts.
Quina idea més bona!!
ResponEliminaÉs donar-li el tomb a la clàssica truita de patates!!
ptns!!
Sorprèn moltíssim quan la fas!!! És una truita de luxe!!!!
EliminaSalut i petons,
Olga
uauuuu mai havia vist aquesta recepta i em sembla de luxeeee!! petons
ResponEliminaÉs molt bona i quedes.....espectacularment bé!!!!
EliminaPetons,
Olga
Curiosa, però ha d'estar boníssima.
ResponEliminaSegur que és una d'aquelles receptes que quan la fas la repeteixes!
PTNTS
Dolça
Doncs sí......la repeteixes!!!!
EliminaPetons i salut!!
Olga
Buf1 això s´ha de provar...Truita de patata amb pasta de full? em moro de bogeria!
ResponEliminaProva-la, ja veuràs!!!! Quan ho facis......ja m'ho explicaràs!!
EliminaSalut i petons!
Olga
que original, te la copio
ResponEliminaI tant!!!
EliminaJo me la vaig copiar del Velocidad Cuchara...jejeejej.....
Salut i petons,
Olga
La truita amb patates ja és molt bona, així que amb la pasta de full ha de ser increible.
ResponEliminaDoncs sí, és increïble!! Prova-ho,ja veuràs!!
EliminaSalut i petons,
Olga
Hola guapa tu
ResponEliminaJo la he fet alguna vegada però sense tapar, anoto la proposta de posar-hi tapa, te molt bona pinta
mil petonets Susanna
Doncs mira, un altre la faré sense tapar, a veure què tal.
EliminaGràcies per la idea, Susanna!
Salut i petons,
Olga
La pasta de full m'agrada moltíiiiiisssim.Una truita molt ben camuflada,mol bona presentació i la truita feta per tú molt més bona que la de la v........c.....=)Mª Assumpció
ResponEliminaAiixx, Assumpció!!!! Anima't a fer-la!! Et quedarà boníssima!!!
EliminaPetons,
Olga
Que rica , me llevo la receta y te mando un beso.
ResponElimina¡Gracias por el beso!
ResponEliminaEspero que te guste la tortilla.
Besos,
Olga
Em sembla que els meus amos ja tenen una sopar per la setmana vinent (ara a casa no hi ha pasta de full :( ).
ResponEliminaTé una pinta genial!!
Miau!!
Ja em diràs si ha agradat a casa teva!!
EliminaEspero i desitjo que sí....
Salut i petons,
Olga
Per cert....gràcies per fer-te seguidora del meu blog!!!!
EliminaTens un blog genial (i no es piloteig). M'encanta!!
EliminaPer cert, aquesta nit la faran :)
Exagerada!!!!
EliminaJa m'explicaràs si ha agradat la truita!!!!
Olga