Està inspirat en la paella valenciana, un dels millors arrossos del món.
INGREDIENTS:
- Pollastre
- Ceba
- Bajoques
- Cigrons
- Tomaca fregida casolana
- Aigua
- Oli d'oliva, sal
- Arròs (1 gotet d'arròs per persona// el doble d'aigua)
ELABORACIÓ:
- Sofregim el pollastre.
- Quan l'arròs comença a estar doradet, afegim la ceba i les bajoques. Ho barregem bé i continuem sofregint.
- A continuació afegim els cigrons i la tomaca fregida. Ho continuem sofregint.
- Quan està tot ben sofregit, aboquem l'aigua i ho portem a ebullició. Ho deixem coure una bona estona, per tal que es faci un bon caldet gustós.
- Quan fa una bona estona que està bullint, tirem l'arròs. Ha de coure uns 20 minuts.
- Ho emplatem i ...... a gaudir d'un bon arròs!!!
Aquestos arrossos son els millors Olga. A mi m'agraden molt, just demà també publico un arros semblant. A la fi tots menjem el mateix a casa i ho prepararem de manera semblant.
ResponEliminaUna abraçada, Agustí Cangrejo Grande
EliminaEstaré "al tanto" de la publicació!!!!
Petons,
Olga
Mira que dir-li d'anar per casa...al pobre arròs li has tret importància i aquest està a l'alçada d'una paella!! Té molt bona pinta. Jo en faig un de semblant a mb conill i cigrons. Marta
ResponElimina
EliminaA mi m'encanta el de conill!!!!! Mmmmm....amb uns caragolets!!!
Salut i petons,
Olga
Un arròs d'anar per casa boníssim, amb el que m'has fet veure que PROBLEMA RESOLT!!!!
ResponEliminaT'ha explicat el teu "acompanyant" al sopar de l'altra dia que un bon amic meu treballa amb ell??? Que petit és el món ;-)
PTNTS
Dolça
Sí, Dolça, m'ho va dir!!!
EliminaSí, ja tinc el problema resolt!!!Almenys de moment....jejejeej...
Moltíssimes gràcies!
Petons,
Olga
Hi ha tantes maneres de fer l'arròs!,a cada cuina deu fer-se de manera diferent,això de posar cigrons no ho sabia i a mi m'agrada moltíssim l'arròs i també els cigrons:=) MªAssumpció
ResponEliminaAssumpció, prova-ho, ja veuràs!!!!
EliminaPetons,
Olga
un arròs deliciós, tens un bloc fantàstic per aquí ens quedem i et convidem a visitar el nostre http://elmagoylabruja.blogspot.com
ResponEliminauna abraçada
Moltes gràcies!!!!
EliminaAra hi vaig a veure el vostre!!
Salut i petons,
Olga
Pot ser d'anar per casa, xo ha d'estar boníssim!
ResponEliminano havia vist mai posar cigrons a l'arrós!
ptns!!
Lo dels cigrons, va ser improvisació.Voliar posar-li fesoletsblancs i no tenia...i va quedar molt bo!!
EliminaSalut i petons,
Olga