GRAN RECAPTE D'ALIMENTS

Amb aquesta entrada vull fer difusió de la iniciativa d'un grup blogs de cuina catalans. He copiat l'entrada del blog DE PLAT EN PLAT
Feu-li un cop d'ull!
http://deplatenplat.blogspot.com.es/



GRAN RECAPTE D'ALIMENTS 2012



El Gran Recapte d'Aliments és una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades d’aquí, les que viuen a prop nostre, rebin ajuda alimentària. 



La campanya d’enguany es portarà a terme els propers 30 de novembre i 1 de desembre, i durant aquests dies es podran portar aliments a més de 700 supermercats i mercats d’arreu de Catalunya. La recollida és possible gràcies a la col·laboració de prop de deu mil voluntaris que contribueixen desinteressadament a la causa.
En 
aquest enllaç podreu cercar el punt de recollida d’aliments més proper. 



Per a contribuir a la causa un grup de blogaires gastronòmics volem donar suport a la campanya aconseguint que el màxim volum de blogs possibles publiquin al seu blog el dia 30 de novembre una recepta senzilla i barata amb algun/s dels productes que es recolliran. També animant els nostres lectors a participar en el Gran Recapte d’Aliments. Els aliments que es recolliran aquest any són: 

* LLEGUM SEC
* PASTA SECA
* CONSERVES DE PEIX
* OLI

* LLET


Hem creat un esdeveniment al Facebook Blogs contra la Fam: Publiquem Recepta (Gran Recapte del Banc d’Aliments 2012) en el qual podreu publicar la vostra recepta, o bé enllaçar-nos la recepta que heu preparat des del vostre bloc i que anirem publicant al bloc de Blogs contra la fam. 


Comentaris

  1. Una bona iniciativa la de recaptar aliments per els mes necesitats. Una practica que si seguim aixi haurem de portar a la practica moltes mes vegades.

    Una abraçada, Agustí Cangrejo Grande

    ResponElimina
    Respostes

    1. Com tu dius, em penso que s'haurà de fer més vegades. Hi ha gent que ho està passant molt malament.
      Petons,
      Olga

      Elimina
  2. Nosaltres l'any passat vàrem participar-hi i aquest any, si tot va bé, també tornaré a preparar una altra recepta. Tant de bo hi hagués més iniciatives com aquesta. Hi ha moltes femilies que ho passen molt malament.
    Petons. MAR, de EQNME

    ResponElimina
  3. Molt bé Olga! La questió es fer-ne difusió..
    Petons!
    Eduard.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!