Aquesta és la meva aportació per a l'últim repte de LA RECEPTA DEL 15, el del mes de Desembre. Els amics dels Fogons de la Bordeta fan un descans, ben merescut, de la convocatòria mensual. Moltes gràcies per la vostra gran feina!!!!
Els xampinyons donen per a molt!! Es pot fer de tot!!!
Necessitem: xampinyons, daus molt petits pernil salat ( o pernil salat picat) , nata de cuinar, julivert, sal i oli d'oliva.
Elaboració:
- Netegem els xampinyons i traiem els troncs. Reservem la part que es pugui aprofitar.
- Posem els xampinyons en una llanda de forn i els posem a coure a uns 200º.
- Picarem la part que hem aprofitat dels xampinyons i algun altre que se'ns hagi trencat.
- En una paella posarem una mica d'oli d'oliva i sofregirem els xampinyons picats. Quan estiguin quasi fets, afegirem el pernil salat.
- Quan el sofregit anterior estigui fet, abocarem una mica de nata de cuinar i julivert. Ho deixarem coure uns cinc minuts a foc lent. Remenarem sovint.
- Traurem els xampinyons del forn i els farcirem.
Aquests xampinyons els vaig presentar a l'últim taller dels Amics i Amigues de la Cuina de Móra d'Ebre. El taller va estar dedicat a la preparació del Nadal. Ja el tenim aquí!!!
Quina proposta tant bona! Petons
ResponEliminasí, Roser,són molt bons!!!
EliminaSalut i petons,
olga
Uns bons Xampinyons ¡¡¡ Molt bonics i alimenten un munt. Un gran acompanyament i fins hi tot com a primer plat lleeuger ens podría servir. M'agrada com els prepares Olga
ResponEliminaUna abrçada. Agusti Cangrejo Grande
Gràcies, Agustí!!! Els xampis m'encanten de tota manera......
EliminaPetons,
Olga
M' encanten els xampis. Passats per la paella amb all i julivert ja sóc feliç i si me´ls presenten com tu ja és el summun.
ResponElimina
EliminaA mi també!!! M'agraden de tota manera!!!!
Salut i petons,
Olga
Una molt bona idea i presentació exquisida :=) MªAssumpció
ResponElimina
EliminaEl pernil salat m'encanta i els xampinyons, també!! Junts...no vegis!!!!
Fins demà, Assumpció!!!
Olga
que bons
ResponEliminaBoníssims!!! Són boníssims!!!
EliminaSalut i petons,
Olga
Molt bons!!!! Gracies per la proposta...
ResponEliminaLourdes.
De res!!!! És molt senzilleta però molt bona!!
EliminaSalut i petons,
Olga
Una excelent opcio amb una preparacio molt facil, pero amb un resultat impresionant..... Segur que ho pobem.
ResponEliminaSalutacions cordials de Mobles Cambrils.
És molt fàcil de fer!!! I queda molt bé!!
EliminaGràcies per seguir-me!!!
Salut!
Olga
Boníssim per l'aperitiu d'aquestes festes!
ResponEliminaSí, són molt bons!!! Aquestes festes ens he de lluir!!!
EliminaSalut,
Olga
Es nota que ets la fan número 1 dels xampis.
ResponEliminaUn aperitiu ben bo!
PTNTS
Dolça
Jjjejejejj....Dolça, com ho has endevinat????
EliminaEls xampis m'encanten!!
Petons,
Olga
Ostres Olga !! M'has fet recordar una recepta que feia molt sovint al principi de viure en parella i que fa temps que no preparo.
ResponEliminaUna idea genial per un sopar lleugeret :)
Petonets guapa. MAR, de EQNME
M'agrada que t'hagi fet recordar una recepta que feies!!! Això vol dir...que l'has de tornar a fer!!!! Reviuràs moments molt especials!!!
EliminaPetons,
Olga
Olga, jo aquest any volia comprar-me un kit per a cultivar xampinyons, però m'ho van treure del cap perquè diuen que costa molt. M'hauria agradat fer receptes tant bones com aquesta amb els cultivats per mi. També et serveix per al proper repte del 15!
ResponEliminaUna abraçada,
Nani
Ostres, primer he pensat: l'Olga va una mica endarrerida amb el 15 i ara veig que ja és la propera. Noia fas els deures molt avia! I jo que encara no he pensat el què! Enhorabona previsora! He començat a llegir per la recepta i després ho he vist.
ResponEliminaNani
Olga esta receta aperitivo es genial y me gusta mucho
ResponEliminapeto
Olga, aquests xampis (i totes les altres receptes que ens has enviat!) són una delícia!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar i per les paraules maques que sempre ens dediques!
Petonets
Sandra