Top blocs de receptes

diumenge, 9 de desembre de 2012

"EMPANADILLES" D'APROFITAMENT (Taula per a 7000 milions)







Aquestes "empanadilles" són una bona manera d'aprofitar la carn de fer el caldo per a sopa. 
Ho hem d'aprofitar tot!!!! 

Són molt fàcils de fer i utilitzem pocs ingredients.

INGREDIENTS: 

  • La carn del caldo
  • 1 paquet d' empanadilles
  • 1 pot de tomaca fregida amb ceba (la meva és casolana, de la que faig a l'estiu)
  • 1 ou 


ELABORACIÓ:
  1. Piquem la carn a la picadora.
  2. Preparem la safata del forn. Hi posem una làmina de paper de forn.
  3. Barregem la carn picada amb la tomaca fregida i ceba. 
  4. Farcim les empanadilles. Fem la vora amb l'ajuda d'una forquilla. 
  5. Conforme anem fent les empanadilles les anem col·locant a la safata. 
  6. Batem un ou i pintem les empanadilles. 
  7. Les enfornem durant uns 12-15 minuts a 200º.




 ...i ja podem gaudir plenament d'unes empanadilles! 
Amb la plena satisfacció de que no hem llençat res a la brossa, de que ho hem aprofitat tot! Sempre hauria d'haver estat així; últimament s'ha perdut una mica el nord. 





18 comentaris:

  1. Una bona pensada i...una equivocació relacionar carn bullida amb croquetes.No hi havia pensat!i...no has provat de fer tú la pasta de la "empanadilla";és facilíssima i no té res a veure amb les de compra. La vista d'aquestes es excel·lent i manca un bon acompanyament?=)Mª Assumpció

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquestes empanadilles van sorgir a conseqüència de la mandra de posar-me a fer croquetes!!! jejeejejej.....
      Tens raó, falta l'acompanyament....
      petons,
      Olga

      Elimina
  2. Unes empanadilles d'aprofitament boníssimes!!
    I més amb al tomaca amb ceba cassolana. És una bona pensadsa, ja que per mi la tomaca és dels productes que més perden quan no són de temporada.
    ptns Olga!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, són molt bones!!! Als meus fills els encanten!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  3. molt bones tenen que esta per lleparse els dits

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí que són bones, sí!!!! Senzilles, ràpides i bones!!!
      Salut!
      Olga

      Elimina
  4. Boníssimes i més d'aprofitament i per una bona causa! Marta

    ResponElimina
    Respostes
    1. La causa és molt justa......i molt injust que hagi tanta gent que no tingui la quantitat d'aliment diària imprescindible.
      Petons,
      Olga

      Elimina
  5. Ahir vaig anar de tapes i em vaig preguntar per què no hi són mai en el bars de tapes unes empanadilles, encara que fossin minis??? No puc viure sense elles...;D

    ResponElimina
    Respostes
    1. JJJJjaajajaj!! Què bona!!! És que són tan bones.......
      Salut i petons,
      Olga

      Elimina
  6. Ostres Olga, mira que aprofito sempre la carn del caldo per a tot, però mai hauria pensat de fer-le en empanadilles. Molt bona pensada. Feliç setmana,
    Nani

    ResponElimina
    Respostes
    1. Prova-les, Nani!!! No són res de l'altre món....però queden suaus i molt bones.
      Feliç setmana!
      petons,
      Olga

      Elimina
  7. Bravo amb aquestes empanades d'aprofitament, Olga!! Endavant amb el reciclatge!!! Petons

    ResponElimina
  8. Gràcies, Marina!!! Hem d'aprofitar-ho tot!!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
  9. Sí, sí, sí, visca l'aprofitament. A casa tampoc es llença res. Aquestes crestes t'han quedat sensacionals.
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Carme!!! No es pot llençar res!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  10. Unes crestes magnífiques. A casa tant les croquetes com les crestes d'aprofitament tenen molt d'èxit!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. Les croquetes i les crestes solen tenir molt èxit, oi??? per què serà???
      Petons, Dolça!
      Olga

      Elimina

Digue'm què opines!!!