Aquestes "empanadilles" són una bona manera d'aprofitar la carn de fer el caldo per a sopa.
Ho hem d'aprofitar tot!!!!
Són molt fàcils de fer i utilitzem pocs ingredients.
INGREDIENTS:
- La carn del caldo
- 1 paquet d' empanadilles
- 1 pot de tomaca fregida amb ceba (la meva és casolana, de la que faig a l'estiu)
- 1 ou
ELABORACIÓ:
- Piquem la carn a la picadora.
- Preparem la safata del forn. Hi posem una làmina de paper de forn.
- Barregem la carn picada amb la tomaca fregida i ceba.
- Farcim les empanadilles. Fem la vora amb l'ajuda d'una forquilla.
- Conforme anem fent les empanadilles les anem col·locant a la safata.
- Batem un ou i pintem les empanadilles.
- Les enfornem durant uns 12-15 minuts a 200º.
Amb la plena satisfacció de que no hem llençat res a la brossa, de que ho hem aprofitat tot! Sempre hauria d'haver estat així; últimament s'ha perdut una mica el nord.
Una bona pensada i...una equivocació relacionar carn bullida amb croquetes.No hi havia pensat!i...no has provat de fer tú la pasta de la "empanadilla";és facilíssima i no té res a veure amb les de compra. La vista d'aquestes es excel·lent i manca un bon acompanyament?=)Mª Assumpció
ResponEliminaAquestes empanadilles van sorgir a conseqüència de la mandra de posar-me a fer croquetes!!! jejeejejej.....
EliminaTens raó, falta l'acompanyament....
petons,
Olga
Unes empanadilles d'aprofitament boníssimes!!
ResponEliminaI més amb al tomaca amb ceba cassolana. És una bona pensadsa, ja que per mi la tomaca és dels productes que més perden quan no són de temporada.
ptns Olga!
Sí, són molt bones!!! Als meus fills els encanten!!!
EliminaPetons,
Olga
molt bones tenen que esta per lleparse els dits
ResponEliminaSí que són bones, sí!!!! Senzilles, ràpides i bones!!!
EliminaSalut!
Olga
Boníssimes i més d'aprofitament i per una bona causa! Marta
ResponEliminaLa causa és molt justa......i molt injust que hagi tanta gent que no tingui la quantitat d'aliment diària imprescindible.
EliminaPetons,
Olga
Ahir vaig anar de tapes i em vaig preguntar per què no hi són mai en el bars de tapes unes empanadilles, encara que fossin minis??? No puc viure sense elles...;D
ResponEliminaJJJJjaajajaj!! Què bona!!! És que són tan bones.......
EliminaSalut i petons,
Olga
Ostres Olga, mira que aprofito sempre la carn del caldo per a tot, però mai hauria pensat de fer-le en empanadilles. Molt bona pensada. Feliç setmana,
ResponEliminaNani
Prova-les, Nani!!! No són res de l'altre món....però queden suaus i molt bones.
EliminaFeliç setmana!
petons,
Olga
Bravo amb aquestes empanades d'aprofitament, Olga!! Endavant amb el reciclatge!!! Petons
ResponEliminaGràcies, Marina!!! Hem d'aprofitar-ho tot!!!!
ResponEliminaPetons,
Olga
Sí, sí, sí, visca l'aprofitament. A casa tampoc es llença res. Aquestes crestes t'han quedat sensacionals.
ResponEliminaPetons
Gràcies, Carme!!! No es pot llençar res!!!
EliminaPetons,
Olga
Unes crestes magnífiques. A casa tant les croquetes com les crestes d'aprofitament tenen molt d'èxit!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Les croquetes i les crestes solen tenir molt èxit, oi??? per què serà???
EliminaPetons, Dolça!
Olga