Top blocs de receptes

dimarts, 18 de desembre de 2012

PALMERETES i ROTLLETS SALATS DE PASTA DE FULL

Aquestes palmeretes són facilíssimes de fer!!! 

Les podem utilitzar per fer un aperitiu o per un sopar de "picoteo". Les podem fer amb els ingredients que més ens agradin: paté d'olives, paté d'anxova, paté de salmó, pernil i formatge, sobrassada.......

Aquestes estan fetes amb sobrassada i paté de salmó. Les de sobrassada tenen forma de palmera i les de salmó estan enrotllades. 

INGREDIENTS: 1 làmina de pasta de full + sobrassada // 1 làmina de pasta de full + paté de salmó. 

ELABORACIÓ: 


  1. Estenem la làmina de pasta de full. El paper el col·loquem a la safata de forn.
  2. Escampem el paté o sobrassada.Sigueu generosos/es!!!!
  3. Doblegar-la en forma de palmera o enrotllar-la. Palmera: Rotllet: 
  4. Tallar en trossos d'1 cm de gruix 
  5. Introduir al forn a 220º. Controlar fins que està daurat. (uns 10-12 minuts). 




                                    

11 comentaris:

  1. M'encanten Olga. Acostumo a fer-ne de tant en tant i volen ràpid. T'has assegurat el triomf! Un bon aperitiu.
    Nani

    ResponElimina
    Respostes

    1. Sí que volen, Nani!!! És que són tan bones......
      petonets,
      olga

      Elimina
  2. Jo sempre les he fet ensucrades, ben dolcetes... però la versió salada no té desperdici... l'hauré de fer!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aprofita aquests dies de Nadal per fer-les!!Ja veuràs què bones són!!!
      petonets,
      Olga

      Elimina
  3. m'encanten els apertitius salats amb pasta de full!! tot una delícia!i no pots parar de picar! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Són molt temptadors!!! Si saps que els tens....no pots parar!!
      Salut i petons,
      Olga

      Elimina
  4. La pasta de full és genial, i les ulleretes són tan divertides de fer, oi? Jo no n'hi dic palmeres, sinó ulleres... he he. Amb sobrassada no les he provat mai de fer, només amb formatge. M'ho apunto!! Petons

    ResponElimina
    Respostes

    1. Al meu poble també se li diuen "orelletes"!!!
      Salut i petons,
      Olga

      Elimina
  5. Me parece ideal este aperitivo, como siempre el hojaldre tiene salidas infinitas. Un elemento que no puede faltar en nuestras cocinas. Saludos!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens tota la raó, Noelia!!! És bo salat, dolç.......de totes maneres!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  6. Jo voto per les de sobrassada! Volen, oi?

    ResponElimina

Digue'm què opines!!!