Aquestes palmeretes són facilíssimes de fer!!!
Les podem utilitzar per fer un aperitiu o per un sopar de "picoteo". Les podem fer amb els ingredients que més ens agradin: paté d'olives, paté d'anxova, paté de salmó, pernil i formatge, sobrassada.......
Aquestes estan fetes amb sobrassada i paté de salmó. Les de sobrassada tenen forma de palmera i les de salmó estan enrotllades.
INGREDIENTS: 1 làmina de pasta de full + sobrassada // 1 làmina de pasta de full + paté de salmó.
ELABORACIÓ:
Les podem utilitzar per fer un aperitiu o per un sopar de "picoteo". Les podem fer amb els ingredients que més ens agradin: paté d'olives, paté d'anxova, paté de salmó, pernil i formatge, sobrassada.......
Aquestes estan fetes amb sobrassada i paté de salmó. Les de sobrassada tenen forma de palmera i les de salmó estan enrotllades.
INGREDIENTS: 1 làmina de pasta de full + sobrassada // 1 làmina de pasta de full + paté de salmó.
ELABORACIÓ:
- Estenem la làmina de pasta de full. El paper el col·loquem a la safata de forn.
- Escampem el paté o sobrassada.Sigueu generosos/es!!!!
- Doblegar-la en forma de palmera o enrotllar-la. Palmera: Rotllet:
- Tallar en trossos d'1 cm de gruix
- Introduir al forn a 220º. Controlar fins que està daurat. (uns 10-12 minuts).
M'encanten Olga. Acostumo a fer-ne de tant en tant i volen ràpid. T'has assegurat el triomf! Un bon aperitiu.
ResponEliminaNani
EliminaSí que volen, Nani!!! És que són tan bones......
petonets,
olga
Jo sempre les he fet ensucrades, ben dolcetes... però la versió salada no té desperdici... l'hauré de fer!
ResponEliminaAprofita aquests dies de Nadal per fer-les!!Ja veuràs què bones són!!!
Eliminapetonets,
Olga
m'encanten els apertitius salats amb pasta de full!! tot una delícia!i no pots parar de picar! petons
ResponEliminaSón molt temptadors!!! Si saps que els tens....no pots parar!!
EliminaSalut i petons,
Olga
La pasta de full és genial, i les ulleretes són tan divertides de fer, oi? Jo no n'hi dic palmeres, sinó ulleres... he he. Amb sobrassada no les he provat mai de fer, només amb formatge. M'ho apunto!! Petons
ResponElimina
EliminaAl meu poble també se li diuen "orelletes"!!!
Salut i petons,
Olga
Me parece ideal este aperitivo, como siempre el hojaldre tiene salidas infinitas. Un elemento que no puede faltar en nuestras cocinas. Saludos!
ResponEliminaTens tota la raó, Noelia!!! És bo salat, dolç.......de totes maneres!!!
EliminaPetons,
Olga
Jo voto per les de sobrassada! Volen, oi?
ResponElimina