Pintxo espectacular amb gust......exquisit. Us l'he de definir així!!!
La idea la vaig treure del llibre de receptes que tinc.
Aquest pintxo el vam preparar per un sopar d'aquest Nadal amb els amics Carlos i Maria José.
De fet, les anxoves són de la mare de la M. José, que les prepara molt bé. Del port de Tarragona!!!
INGREDIENTS (per ordre de muntatge):
- Llesca de pa de barra una mica torrada (amb la torradora)
- 1 pebrot del piquillo
- 1 rodanxa d'ou dur
- 2 anxoves
A sota podeu veure el procés.
Posem a escórrer els piquillos i les anxoves |
Tallem els ous durs a rodanxes |
Ja tenim el muntatge fet!!! |
Olga, amb pintxos així segur que ens cuidarem. L'estri de tallar els ous jo tinc el mateix i va molt bé. Bon cap de setmana guapa,
ResponEliminanani
EliminaBon cap de setmana, Nani!!!
Ens hem de cuidar, Nani....ens hem de cuidar!!!
Petons,
Olga
Molt bon pintxo Olga. M'agrada per la combinacio dels aliments i per el color que te, el fa molt capritxos.
ResponEliminaUna abraçada, Agusti Cangrejo Grande
Està molt bo!!! És que m'agraden tant els piquillos........
EliminaPetons,
Olga
Una recepta que embla molt gustosa i bona per a un sopar informal o un aperitiu. Com va l'any? Petons.
ResponElimina
EliminaCada vegada m'agraden més els sopars informals!!! Els dinars....formals, però els sopars, informals!!!
De moment, l'any força bé. I tu?
Bon cap de setmana,
Olga
pincho de festivo de categoria y bien bueno¡¡
ResponEliminabuen domingo
peto
Mestre, tot un plaer rebre un comentari vostre!!!
EliminaSí, Miquel, és molt bo!!! El toc de les anxoves casolanes conservades amb un bon oli d'oliva...no té preu!!
Salut i petons,
Olga
molt bona combinació d' ingredients.
ResponElimina
EliminaDoncs sí, em va sorprendre quan ho vaig provar!!! Queda molt bo i bonic!!! Va agradar als convidats!!!
Salut i petons,
Olga
Bonìssim!Ara mateix acabo de tafanejar-te el teu índex...sóc amfitriona dintre de 15 dies i vull quedar bé.;-D
ResponElimina
EliminaEncantada de que tafanegis!!! Tafaneja, tafaneja!!! jjajjajaaj!! Espero que trobis alguna recepta que sigui del teu gust ....i dels teus convidats!
Petons,
Olga