Top blocs de receptes

dilluns, 7 de gener de 2013

ROTLLETS DE VEDELLA FARCITS A L'ESTIL DE LA JOAQUINA


Aquest rotllets els vaig fer a dinar el dia de Cap d'Any. És una d'aquelles receptes ideals per fer-les el dia anterior. 
Aquesta vegada, em vaig inspirar en una recepta que va publicar la Joaquina Mayós al seu blog, LA COCINA DE LOS INVENTOS. 

Altres vegades he cuinat uns rotllets semblants, però la idea de farcir-los de carn i ou dur va ser la de la Joaquina. A la seva recepta, a més, afegeix ceba i pernil. 

La vedella per fer els rotllets i la pasta de salsitxa són de la meva carnisseria de confiança, la Carnisseria Nogales de Móra d'Ebre

Ja sabeu que jo, en qüestió de quantitats, vaig una mica "a ull".......No us puc donar quantitats exactes perquè no recordo mai de pesar els ingredients......

INGREDIENTS:

- 4 filets/bistecs de vedella
- Pasta de salsitxa
- Ou dur picat 
- Alls
- Pastanaga
- Ceba 
- 1 ramet d'herbes
- Vi negre de cuinar
- Pebre en gra
- Brou de carn 

ELABORACIÓ: 

  1. Farcir els filets amb la pasta de salsitxa i l'ou dur picat. Enrotllar-los i tancar-los amb escuradents.
  2. Salpebrar els rotllets i enfarinar-los.
  3. En una paella, posar oli amb uns alls i passar per l'oli els rotllets. Només ha de ser uns minuts!!!Retirar-los. 
  4. En una cassola, preparar un sofregit amb ceba i pastanaga abundant, vi de cuinar, uns granets de pebre i el ramet d'herbes. 
  5. Quan les verdures portin uns 10 minuts, afegirem els rotllets a la cassola. En aquest moment hi tirarem el brou de carn i ho deixarem coure a foc lent durant 1 hora aproximadament. 
  6. Quan la carn estigui cuita la traurem de la cassola i triturarem les verdures. 
  7. Tornarem a posar la carn a la cassola i la cobrirem amb la salsa. 




18 comentaris:

  1. quina bona pinta, m'encanta aquesta salsa per la carn.... petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, Cinta!! És una salsa que va molt bé amb tota classe de carn..... A mi m'encanta!!
      Salut i petons,
      Olga

      Elimina
  2. Respostes
    1. Sí......i per no parar de sucar pa!!!! jajaajajaj!
      Salut i petons,
      Olga

      Elimina
  3. Ets una crak Olga!!!!! quin goig que fan aquests rotllets i la salseta, per sucar pa i no parar!!!! Segur que vas quedar com una reina amb aquest dinaret..Moltes gracies per l´enllaç al meu blog i per nomenarme. Petons,

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, Joaquina!!! Va agradar molt!!!
      Gràcies a tu!! Ets una font d'inspiració!!! El teu blog va ser el primer que vaig seguir i va ser el que em va animar a fer-me un.
      Molts petons,
      Olga

      Elimina
  4. Fan molt de goig aquestos rotllets Olga !!!! Es molt bona idea i segur que son molt tendres i molt gustosos. La salsa acompanya molt be. Quin bon dinar de Cap d'any !!!

    Una abraçada, Agusti Cangrejo Grande

    ResponElimina
    Respostes
    1. Agustí, com tu dius són molt tendres i gustosos.....La salsa és de les que no pararies de sucar pa!!!!!
      Vam tenir bon dinar de Cap d'Any i després, com ja és tradició......a jugar al bingo!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  5. Que bons Olga, es veuen espectaculars i aquesta salseta quan comences a sucar-hi pa ja no pots parar!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, Judith!!!! És una salsa molt perillosa!!!!
      Salut i petons,
      Olga

      Elimina
  6. Una recepta molt fàcil i que sembla que ha de ser boníssima. Me l'apunto !!!
    1 petó

    ResponElimina
    Respostes
    1. És una recepta tradicional, molt fàcil de fer i molt bona. És d'aquelles de fer "xup-xup"......
      Salut i petons,
      Olga

      Elimina
  7. Mmmmmm! m'has fet dentetes,demà mateix vaig a la meva carnisseria de confiança i...compro la vedella.La faré per l'encamisada:=) Mª Assumpció

    ResponElimina
    Respostes
    1. Assumpció,ja veuràs què bé que queden!! Els pots farcir del que tu vulguis!!!
      ;)
      petons,
      Olga

      Elimina
  8. Quina recepta més saborosa!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dolça, està molt bona! Tinc unes ganes de tornar-la a fer i afegir-li ceba.......mmmmmmm......
      Salut i petons!
      Olga

      Elimina
  9. Quin dia pujo a dinar? Faré els kms. que calguin...
    Nani

    ResponElimina
    Respostes
    1. Nani, el dia que vulguis!!!! Serà tot un plaer tenir-te a taula!!!
      Pels Kms. no pateixis...el trajecte no és massa llarg!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina

Digue'm què opines!!!