Aquest rotllets els vaig fer a dinar el dia de Cap d'Any. És una d'aquelles receptes ideals per fer-les el dia anterior.
Aquesta vegada, em vaig inspirar en una recepta que va publicar la Joaquina Mayós al seu blog, LA COCINA DE LOS INVENTOS.
Altres vegades he cuinat uns rotllets semblants, però la idea de farcir-los de carn i ou dur va ser la de la Joaquina. A la seva recepta, a més, afegeix ceba i pernil.
La vedella per fer els rotllets i la pasta de salsitxa són de la meva carnisseria de confiança, la Carnisseria Nogales de Móra d'Ebre.
Ja sabeu que jo, en qüestió de quantitats, vaig una mica "a ull".......No us puc donar quantitats exactes perquè no recordo mai de pesar els ingredients......
INGREDIENTS:
- 4 filets/bistecs de vedella
- Alls
- Pastanaga
- Ceba
- Vi negre de cuinar
- Pebre en gra
- Brou de carn
ELABORACIÓ:
- Farcir els filets amb la pasta de salsitxa i l'ou dur picat. Enrotllar-los i tancar-los amb escuradents.
- Salpebrar els rotllets i enfarinar-los.
- En una paella, posar oli amb uns alls i passar per l'oli els rotllets. Només ha de ser uns minuts!!!Retirar-los.
- En una cassola, preparar un sofregit amb ceba i pastanaga abundant, vi de cuinar, uns granets de pebre i el ramet d'herbes.
- Quan les verdures portin uns 10 minuts, afegirem els rotllets a la cassola. En aquest moment hi tirarem el brou de carn i ho deixarem coure a foc lent durant 1 hora aproximadament.
- Quan la carn estigui cuita la traurem de la cassola i triturarem les verdures.
- Tornarem a posar la carn a la cassola i la cobrirem amb la salsa.
quina bona pinta, m'encanta aquesta salsa per la carn.... petons
ResponEliminaSí, Cinta!! És una salsa que va molt bé amb tota classe de carn..... A mi m'encanta!!
EliminaSalut i petons,
Olga
te questa de lleparse els dits
ResponEliminaSí......i per no parar de sucar pa!!!! jajaajajaj!
EliminaSalut i petons,
Olga
Ets una crak Olga!!!!! quin goig que fan aquests rotllets i la salseta, per sucar pa i no parar!!!! Segur que vas quedar com una reina amb aquest dinaret..Moltes gracies per l´enllaç al meu blog i per nomenarme. Petons,
ResponEliminaSí, Joaquina!!! Va agradar molt!!!
EliminaGràcies a tu!! Ets una font d'inspiració!!! El teu blog va ser el primer que vaig seguir i va ser el que em va animar a fer-me un.
Molts petons,
Olga
Fan molt de goig aquestos rotllets Olga !!!! Es molt bona idea i segur que son molt tendres i molt gustosos. La salsa acompanya molt be. Quin bon dinar de Cap d'any !!!
ResponEliminaUna abraçada, Agusti Cangrejo Grande
Agustí, com tu dius són molt tendres i gustosos.....La salsa és de les que no pararies de sucar pa!!!!!
EliminaVam tenir bon dinar de Cap d'Any i després, com ja és tradició......a jugar al bingo!!!
Petons,
Olga
Que bons Olga, es veuen espectaculars i aquesta salseta quan comences a sucar-hi pa ja no pots parar!!!!
ResponEliminaSí, Judith!!!! És una salsa molt perillosa!!!!
EliminaSalut i petons,
Olga
Una recepta molt fàcil i que sembla que ha de ser boníssima. Me l'apunto !!!
ResponElimina1 petó
És una recepta tradicional, molt fàcil de fer i molt bona. És d'aquelles de fer "xup-xup"......
EliminaSalut i petons,
Olga
Mmmmmm! m'has fet dentetes,demà mateix vaig a la meva carnisseria de confiança i...compro la vedella.La faré per l'encamisada:=) Mª Assumpció
ResponEliminaAssumpció,ja veuràs què bé que queden!! Els pots farcir del que tu vulguis!!!
Elimina;)
petons,
Olga
Quina recepta més saborosa!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Dolça, està molt bona! Tinc unes ganes de tornar-la a fer i afegir-li ceba.......mmmmmmm......
EliminaSalut i petons!
Olga
Quin dia pujo a dinar? Faré els kms. que calguin...
ResponEliminaNani
Nani, el dia que vulguis!!!! Serà tot un plaer tenir-te a taula!!!
EliminaPels Kms. no pateixis...el trajecte no és massa llarg!!!
Petons,
Olga