Ja vaig pel tercer!!!!!...i encara en queden molts!!!!
Aquest arròs no em va quedar tal i com esperava. Sí, de gust estava molt bo però la presència és molt diferent del de la fotografia del llibre.
No sé perquè...... Potser perquè la cassola no era de terra? Potser perquè no vaig sofregir prou els alls?Potser perquè no vaig posar suficient safrà? Potser perquè el caldo estava fred i li va costar bullir? No ho sé........la propera vegada que el faci ho intentaré millorar.
Ara us ho explico i, si algú/alguna de vosaltres és un expert/a en arrossos, m'agradaria que em donéssiu algun consell.
INGREDIENTS (4p):
Aquest és el resultat al sortir del forn........
L'arròs al plat........
Aquest arròs no em va quedar tal i com esperava. Sí, de gust estava molt bo però la presència és molt diferent del de la fotografia del llibre.
No sé perquè...... Potser perquè la cassola no era de terra? Potser perquè no vaig sofregir prou els alls?Potser perquè no vaig posar suficient safrà? Potser perquè el caldo estava fred i li va costar bullir? No ho sé........la propera vegada que el faci ho intentaré millorar.
Ara us ho explico i, si algú/alguna de vosaltres és un expert/a en arrossos, m'agradaria que em donéssiu algun consell.
INGREDIENTS (4p):
- 200gr de cigrons cuits
- 400gr d'arròs
- 50gr de panses sense pinyol
- 250 gr de croquetes de la Carnisseria Nogales
- 2 caps d'all (jo no vaig posar-ne tant!!)
- 1 patata petita
- Caldo de la cocció dels cigrons
- Safrà
- Oli i sal
ELABORACIÓ:
- En una cassola preparem l'arròs i una mica de safrà.
- A banda, sofregim els alls i a continuació els afegim a l'arròs.
- Agreguem les panses, los cigrons, el brou i la patata laminada per damunt.
- Per últim afegim les croquetes (ja fregides) i ho ajustem de sal.
- Posem la cassola al forn, precalentat a 200º, i ho fem coure uns 25 minuts.
L'arròs al plat........
Hola Olga! Jo no et puc ajudar gaire perquè no sóc especialista en arrossos, tot i que m'agrada tant que n'he vist de tots colors. De vegades, també pot ser pel tipus d'arròs, si és arborio, o carnaroli, o ves a saber. En tot cas, tots els ingredients d'aquest arròs són fantàstics, m'agraden molt, són energètics sí, ideals per a fer passar el fred!! Petons
ResponEliminaCom tu dius, a aquest arròs no li falta energia!!!!
EliminaPetons,
Olga
genial aquest arròs, amb el cigrons fa que es converteixi en un plat complet!!! m'agrada la versió de les croquetes! quin plat tan divertit! jaja petons
ResponElimina
EliminaRoser, era la primera vegada que cuinava un arròs amb croquetes!!! Va ser l'ingredient que més va agradar als petits....jeejejej....
Salut i petons,
Olga
Aquest no l'havia vist mai... si mes no es... sorprenent.
ResponEliminaPetonets.
EliminaEva, de tot el receptari és el que vaig trobar més sorprenent i diferent!! Per ser un llibre d'arrosso tradicionals....em va sorprendre bastant!!
Salut i petons,
Olga
Una recepta molt atrevida i creativa, molt artística.
ResponElimina
EliminaDe fet, és per tots aquests motius que la vaig triar. Em va sorprendre moltíssim!!!!
Salut i petons,
Olga
Mai havia vist un arròs com aquest.
ResponEliminaEns sorprendras amb idees noves per cuinar-lo amb aquest repte que t'has proposat!
PTNTS
Dolça
EliminaDolça, això espero!! Poder sorprendre!!!
Petons,
Olga
Ara si que veig que a l'arros hi pots posar de tot! Aquesta barreja m'era del tot desconeguda. Els teus comensals deuen ser molt bons.A més de la vista,compta el gust.Bon profit!=)MªAssumpció
ResponElimina
EliminaDoncs sí, Assumpció!!!! Em penso que l'arròs és com les truites...el pots de fer del que vulguis!!
Petonets,
Olga
Ohhh! No m'hu puc ni imaginar! Arròs amb croquetes, ho tinc que provar, t'ha quedat una pinta molt bona! Petons
ResponEliminaRoser, ja m'explicaràs què t'ha semblat quan ho provis!!
EliminaSalut i petons,
Olga