L'arròs d'avui està protagonitzat exclusivament per l'ànec. Tenia 2 peces de magret al congelador i són els que he utilitzat.
Quan l'hem tastat ens ha semblat........suau, molt suau. Si us dic deliciós, no vull que penseu que exagero.
Avui ha estat la primera vegada que he menjat paella d'ànec i us ben asseguro que....no serà l'última!!!!
- 800 grs d'ànec
- 400 grs de bajoques
- 200 grs de garrofons
- 2 tomaques ratllades
- 400 grs d'arròs
- sal, safrà
- aigua (el doble de l'arròs)
- 2 culledares d'oli (és una quantitat reduïda per tal de compensar la quantitat de greix que porta l'ànec)
ELABORACIÓ:
- Sofregir l'ànec durant 15 minuts. Conforme l'he anat sofregint he anat traient el greix de l'ànec.
- Afegir les bajoques i els garrofons. Sofregir 5 minuts més.
- Ratllar les tomaques i afegir-les al sofregit.
- Al cap de 4 minuts, abocar l'arròs i sofregir durant 3 minuts.
- Passats els 3 minuts, afegir l'aigua i salar.
- Coure durant 17 minuts (10 minuts a foc fort i 7 minuts a foc mig). Reposar 5 minuts i......a dinar!!!
uau! Sembla deliciós, Olga! No n'he fet mai, d'arròs amb ànec, però ara que has publicat, crec que segur que el greix de l'ànec li deu donar un aire melós i... deliciós! Me l'apunto ara mateix. Petons
ResponEliminaMarina, és molt melós!! Aquesta és la paraula exacta!!!
EliminaPetons,
Olga
ooohh aquest arros ha de ser de luxe!!! quin aspecte i quin gust ha de tenir! fantastic! petons
ResponElimina
EliminaSí que és bo, sí que és bo!!!! El repetiré!
Salut i petons,
Olga
Conec aquest arròs del delta i és molt bo, i el teu famolt bona pinta. Petons.
ResponElimina
EliminaAquesta vegada sí que estic contenta de com va quedar!!!
Salut i petons,
Olga
Jo si que n'he menjat d'arròs d'anec, i puc donar fe que és molt gustós i bo.
ResponEliminaHehehe Olga, ara amb aquest repte cada diumenge un arrosset, eh!!! :-)
PTNTS
Dolça
EliminaDolça....ahir em van dir..."una altra vegada arròs?" Hauré de fer un descanset!!!!
Jo no havia menjat mai arròs d'ànec i t'he de confessar que el vaig trobar boníssim!!!!
Petonets,
Olga
olga fa molt bona pinta, jo soc aqui a Tortosa i aqui al delta es molt tipic fer-ne, i sempre queda molt sabros. molts petons.
ResponEliminala cuina de tots natros
EliminaFrancesc, sí que és saborós i....molt melós!!!! Em va sorprendre moltíssim!!!!
Petons,
Olga
Que rico se ve este arroz, nunca he probado el pato
ResponEliminapero seguro que esta rico, bsssssss.sefa
Sefa, yo era la primera vez que lo probaba en arroz. La verdad es que queda un arroz muy suave y meloso. ¡Sorprendente!
EliminaSaludos y besos,
Olga
Apa Olga, estàs fent tot un màster arrossero. Això és fantàstic. Té una pinta que no vegis.
ResponEliminaNani
Sí, Nani!! Sóc una estudiant dels arrossos!!!!!
EliminaPetons,
Olga