Top blocs de receptes

dimecres, 27 de febrer de 2013

CIGRONS AMB ARRÒS



Aquesta molt senzilla recepta també és de la revista de Gener de Thermomix, la número 51. 

Us he de dir que l'he repetit varies vegades i que ens ha agradat molt. Ara, l'hem enriquit!!!! Amb quin ingredient????? Amb l'abadejo ........aquests cigrons estan deliciosos. 

INGREDIENTS (6 racions):
  • 50 g de ceba
  • 1 dent d'all
  • 3 cullerades tomàquet triturat (natural o conserva)
  • 30 g d'oli d'oliva verge extra
  • 1 culleradeta de pebre roig dolç
  • 1 culleradeta de sal 
  • 1,3 l d'aigua
  • 400 g de cigrons cuits
  • 1 fulla de llorer
  • 150 g d'arròs de gra rodó
ELABORACIÓ:
  1. Poseu al got la ceba, l'all i el tomàquet triturat. Trossejar 6seg/vel4.
  2. Afegir l'oli i sofregir. 5 min/Varoma/vel1
  3. Incorporar el pebre roig, la sal, l'aigua, els cigrons, el llorer i l'arròs. Programar 20 min/Varoma/gir esquerra/vel. cullera.( En aquest moment és quan també podeu afegir el bacallà o, si voleu, uns taquets de pernil salat).
  4. Deixar reposar i....servir!!!!!







11 comentaris:

  1. Sí que sembla facilíssima! I la barreja cigrons - arròs m'encanta, o sigui que ho faré! Però haurà de ser sense tmx

    ResponElimina
    Respostes
    1. Fàcil i bona!! Tot es pot fer sense Thmx!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  2. Quin plat més complet Olga!
    A mi també m'agrada molt aquesta barreja! i ara mateix m'està entrant un gana amb les fotos...!!
    ptns!!

    ResponElimina
    Respostes

    1. A l'hivern m'agrada aquest tipus de plats.....Plat únic!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  3. La conbinació cigrons-arros sempre a set una unió perfecta!!! Acabo de sopar i no hem faria res menjar-ne un plat!!!

    ResponElimina
    Respostes

    1. A mi també m'agrada molt l'arròs amb els llegums!!! Llenties, les mongetes pintes,els cigrons......
      Salut i petons,
      Olga

      Elimina
  4. Amb aquest plat tant és que plogui, com que nevi..... Reviu a un mort!! Un plat sa i super complert!! M'agrada molt.....hauré de provar-l'ho...però en versió tradicional, que a casa encara no ha arribat la thermo :P
    Petonets. MAR, de EQNME

    ResponElimina
    Respostes

    1. Sí que és sa, Mar!! Suau i senzill....ideal per "entre setmana"!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  5. Un plat dels que es menjaven els divendres de quaresma... fa temps que no en faig.
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, Dolça!! La meva mare prepara un plat semblant.....Natros, lo de la Quaresma.....no ho seguim.
      Petons,
      Olga

      Elimina
  6. Avui hem menjat aquest plat. Fantàstic, fins i tot la meva filla llepafils, ha deixat el plat net.
    Gracies

    ResponElimina

Digue'm què opines!!!