Aquesta molt senzilla recepta també és de la revista de Gener de Thermomix, la número 51.
Us he de dir que l'he repetit varies vegades i que ens ha agradat molt. Ara, l'hem enriquit!!!! Amb quin ingredient????? Amb l'abadejo ........aquests cigrons estan deliciosos.
INGREDIENTS (6 racions):
- 50 g de ceba
- 1 dent d'all
- 3 cullerades tomàquet triturat (natural o conserva)
- 30 g d'oli d'oliva verge extra
- 1 culleradeta de pebre roig dolç
- 1 culleradeta de sal
- 1,3 l d'aigua
- 400 g de cigrons cuits
- 1 fulla de llorer
- 150 g d'arròs de gra rodó
ELABORACIÓ:
- Poseu al got la ceba, l'all i el tomàquet triturat. Trossejar 6seg/vel4.
- Afegir l'oli i sofregir. 5 min/Varoma/vel1
- Incorporar el pebre roig, la sal, l'aigua, els cigrons, el llorer i l'arròs. Programar 20 min/Varoma/gir esquerra/vel. cullera.( En aquest moment és quan també podeu afegir el bacallà o, si voleu, uns taquets de pernil salat).
- Deixar reposar i....servir!!!!!
Sí que sembla facilíssima! I la barreja cigrons - arròs m'encanta, o sigui que ho faré! Però haurà de ser sense tmx
ResponEliminaFàcil i bona!! Tot es pot fer sense Thmx!!!
EliminaPetons,
Olga
Quin plat més complet Olga!
ResponEliminaA mi també m'agrada molt aquesta barreja! i ara mateix m'està entrant un gana amb les fotos...!!
ptns!!
EliminaA l'hivern m'agrada aquest tipus de plats.....Plat únic!!!
Petons,
Olga
La conbinació cigrons-arros sempre a set una unió perfecta!!! Acabo de sopar i no hem faria res menjar-ne un plat!!!
ResponElimina
EliminaA mi també m'agrada molt l'arròs amb els llegums!!! Llenties, les mongetes pintes,els cigrons......
Salut i petons,
Olga
Amb aquest plat tant és que plogui, com que nevi..... Reviu a un mort!! Un plat sa i super complert!! M'agrada molt.....hauré de provar-l'ho...però en versió tradicional, que a casa encara no ha arribat la thermo :P
ResponEliminaPetonets. MAR, de EQNME
EliminaSí que és sa, Mar!! Suau i senzill....ideal per "entre setmana"!!!
Petons,
Olga
Un plat dels que es menjaven els divendres de quaresma... fa temps que no en faig.
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Sí, Dolça!! La meva mare prepara un plat semblant.....Natros, lo de la Quaresma.....no ho seguim.
EliminaPetons,
Olga
Avui hem menjat aquest plat. Fantàstic, fins i tot la meva filla llepafils, ha deixat el plat net.
ResponEliminaGracies