Aquesta torrada o pintxo la vam preparar per un sopar de "picoteo" amb els amics, durant el mes de desembre.
Havia sentit parlar sobre la combinació de salmó i taronja, i aquell dia vaig decidir provar-ho. Però...les taronges estaven massa àcides!! Com les mandarines estaven al punt, el vaig preparar amb elles. Va ser un gran encert.....
- Tallem la mandarina a trossets
- Muntem la torrada amb margarina o mantega, posem el salmó i, damunt, la mandarina tallada a trossets.
doncs és un aperitiu que mai he tastat i sembla ben bo! super fàcil! he de comprar salmó....petons
ResponEliminaProva-ho!! Ja veuràs què bo!!!!!
EliminaSalut i petons,
Olga
Doncs mira, encara més original, amb mandarina! I la brandada... mmm, quina pinta! Petons
ResponElimina
EliminaLa mandarina la tenim molt desaprofitada!!!! Hem fer més plats amb ella!!!
Salut i petons,
Olga
per lleparse els dits
ResponElimina
EliminaEncertat!!! Estava boníssima!! Ens va sorprendre.....
Salut i petons,
Olga
És molt bona aquesta combinació, jo la vaig fer amb taronja per nadal i va quedar la mar de bona!!! petons
ResponElimina
EliminaAra, qualsevol dia d'aquests, la faré amb taronja (ara estan com més m'agraden..).
Salut i petons,
Olga
Doncs si que és resultona. No he provat mai la combinació salmó-cítric. I això que diuen que és un encert.
ResponEliminaT'ho confirmo!!! És un gran encert!!!
EliminaSalut i petons
Olga
Molt bo aquests gustos lliguen molt bé. Petons.
ResponElimina
EliminaLa veritat és que són molt bona combinació. Quan sento parlar de cuina....no em perdo la conversa!!!
Salut i petons,
Olga
No se m'hagués ocorregut el barrejar el salmó amb la mandarina, sembla bona combinació, me l'apunto,
ResponEliminaPetons
EliminaJo l'he combinat perquè ho vaig sentir explicar a una senyora...jo no estava a la conversa, però la seguia....jejejej....
Salut i petons,
Olga