Fa molt poc que hem descobert.......com fer croissantets a casa!!!!! Mira què és fàcil!!!
I tan complicat que jo em pensava que era!!!!
Gràcies a una fotografia del blog CUINETES al Facebook em vaig animar a fer-los!!!
Necessitem: una làmina de pasta de full rodona.
Si els volem fer farcits de xocolata, necessitarem Nutella o Nocilla (o similar).
Com ho hem de fer?
- Tallem en 8 porcions (amb un tallapizzes) la làmina de pasta de full.
- Comencem a "plegar" una porció per la part més ampla. De la part ampla a la part estreta.
- Col·loquem el croissant a la safata de forn i li dobleguem una mica les banyes.
- Ho pintem amb ou batut i l'empolsem amb sucre.
- Enfornem fins que estan doradets (uns 12-15 minuts, a 220º).
Si els volem fer farcits de xocolata.......
Acabat de sortir del forn.............
M'apunto la idea.GRACIES!=)MªAssumpció
ResponEliminaA tu et quedaran perfectes!!!!
EliminaBon cap de setmana!
Olga
Són molt bons, nosaltres els fem també farcidets de pernil i formatge.
ResponEliminaA vegades les coses són molt més semzilles del que semblen :-)
Ptnts
Dolça
EliminaTens tota la raó!! ..és posar-t'hi!!
Petons,
Olga
On puc trobar la pasta de full rodona? Ls k compro normalment són quadrades.
ResponElimina
EliminaLa de la marca Rana és rodona, i la de la Buitoni, també. Per aquí, les trobaràs a l'Esclat de Móra la Nova.
Salut!
Olga
I per Tortosa les puc trobar? Capabro, mercadona, suma, carrefour, ... Per cert, sóc Zoraida, besets.
EliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminasón molt molt fàcils i molt molt bons!!! petons
ResponElimina
EliminaSí, són molt fàcils!!!
Salut!!
Olga
Sempre dic que n'he de fer i no m'atreveixo mai! jejej M'han entrat un altre cop ganes de posar-mi, mmmmmquina pinta! petons
ResponEliminaQuan ho provis, ja veuràs!!! Engresca de valent!!
EliminaSalut i petons,
Olga
Sí que són fàcils, sí, perquè la base de pasta ja la tenim. I són tan bons, acabats de fer...!!! Petons
ResponEliminaUn altre dia provaré de fer la massa amb la Thermomix. A veure què tal......
EliminaSalut i petons,
Olga
Això dels croissants realment és com un misteri. Gràcies per la recepta.
ResponEliminaUn misteri.....dels bons!!!!!
EliminaPetons,
Olga
Que bé que m'aniria un croissantet d'aquests per berenar!!
ResponEliminaLes coses més sencilles són les més bones sempre!! M'encanten!!
Petonets i bon cap de setmana. MAR, de EQNME
Petons, Mar!!!
EliminaEl proper dia......et faré arribar una safateta!!!
Petons,
Olga
Olga,
ResponEliminaM'encanta com t'emociones quan descobreixes la manera de fer una recepta nova.
Ets pura felicitat a la cuina. Feliç primavera,
Nani
Jjajajaaj!! Gràcies, Nani!!! Sóc així....quan faig coses que m'agraden i gaudeixo fent-les, m'encanta!!!
EliminaIgualment, feliç primavera!
Petons,
Olga
Me'n vas fer venir ganes... avui n'he fet! Un èxit!
ResponElimina