Aquesta trena ha estat un dels grans descobriments a casa nostra. És del blog VELOCIDAD CUCHARA.
Us deixo l'enllaç a la recepta, ja que la Rosa Ardá ho explica molt bé pas a pas.......i la defineix molt ben definida: "fácil y vistosa".
Què hem de tenir en compte per fer-la........
- La carn picada ha de ser de molt bona qualitat, de la vostra carnisseria de confiança. La meva, com sempre, Carnisseria Nogales de Móra d'Ebre.
- Amb les quantitats que ens dóna la Rosa Ardá (Velocidad Cuchara) surten dues trenes. Jo vaig fer una amb formatge ratllat i l'altra sense formatge. Les dues.....boníssimes!!!
- La Rosa ens diu que la podem fer amb el farcit que volguéssim. Aquesta setmana l'he fet farcida de tomaca i ceba amb tonyina. El resultat, igual.....espectacular!!!!
Us deixo les fotos amb el meu pas a pas.
Animeu-vos a fer-la!!!! Ja veureu quin resultat!!!!
|
La carn ja està sofregida i barrejada amb la beixamel |
|
Marquem la pasta de full...... |
|
La carn picada la col·loquem al centre |
|
Sense formatge ratllat...... |
|
Amb formatge ratllat..... |
|
Comencem a fer la trena |
|
Pinzellem amb ou batut.... |
|
Ben doradetes!! |
|
Bon profit!!!! |
Doncs si! sembla molt fàcil de fer i té un aspecte espectacular! me l'apunto!
ResponEliminaGemma
Apunta, apunta!! Ja veuràs com t'agradarà!!!
EliminaSalut i petons,
Olga
La pasta de full MUDA qualsevol plat,Boníisssssiiima!,i... les receptes de la Rosa val la pena tenir-les a ma.Felicitats:=)MªAssumpció
ResponEliminaLa Rosa en sap molt!!!!! I nosaltres....a seguir-la!!!
EliminaSalut!!!
Olga
Que bé la has trenat??? No la he fet mai amb carn picada, sempre que faig alguna cosa així tiro cap a la tonyina o al farcit de verdures. Me la apunto!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
EliminaTambé l'he fet amb tonyina i està boníssima!!!
Petons, Dolça!!
Olga
Gracias por hacerla y por citarme. Es un placer estar en tu blog :DD
ResponEliminaQue te vaya muy bien compañera.
Elimina¡Gracias, Rosa! ¡El placer es mío!
Saludos,
Olga
Uau!!! la pasta de full lliga amb tot...Quina manera més bona de menjar carn de vedella.
ResponEliminaDoncs, sí!! I em penso que és un plat que es quedarà a casa nostra......ha agradat moltíssim!!!
EliminaPetons,
Olga
Olga,
ResponEliminaAixò teu va a més! Nena, prosperes molt ràpid. Una trena que no he fet mai i que em fas agafar ganes.
Nani
Aix, Nani!!Faig lo que bonament puc!!!
EliminaEm falta moltíssim per poder estar al teu nivell, al de la Dolça, al de la Mar, al del Cangrejo Grande......
Salut i petons,
Olga
Quina meravella deu ser boníssim!
ResponEliminaHO has encertat!!! És molt bo!!!!
EliminaPetons,
Olga
Una molt bona trena amb un farcit d´aniversari, segur!!!!! Felicitats guapa.
ResponEliminaDoncs sí, Joaquina!!
EliminaAhir en vaig fer 4 trenes!!! Vam celebrar l'aniversari i érem 19 a dinar. Va agradar força!
Petons,
Olga
És molt entretinguda de fer aquesta trena, però t'ha quedat molt bé!
ResponEliminaÉs d'aquells plats que la gent al.lucina que els hagis fet tu del bé que queden!
ptns!!
No, no és gens entretinguda!!! ..i com tu dius....queda molt bé!!!
EliminaSalut i petons,
Olga
Este pastel no me lo pierdo, se ve estupendo, bs.sefa
ResponEliminaM'agrada aquesta trena.... L'he descoberta tard, però la faré....
ResponElimina