TRENA DE VEDELLA EN PASTA DE FULL



Aquesta trena ha estat un dels grans descobriments a casa nostra. És del blog VELOCIDAD CUCHARA. 
Us deixo l'enllaç a la recepta, ja que la Rosa Ardá ho explica molt bé pas a pas.......i la defineix molt ben definida: "fácil y vistosa".

Què hem de tenir en compte per fer-la........
  • La carn picada ha de ser de molt bona qualitat, de la vostra carnisseria de confiança. La meva, com sempre, Carnisseria Nogales de Móra d'Ebre. 
  • Amb les quantitats que ens dóna la Rosa Ardá (Velocidad Cuchara) surten dues trenes. Jo vaig fer una amb formatge ratllat i l'altra sense formatge. Les dues.....boníssimes!!! 
  • La Rosa ens diu que la podem fer amb el farcit que volguéssim. Aquesta setmana l'he fet farcida de tomaca i ceba amb tonyina. El resultat, igual.....espectacular!!!!

Us deixo les fotos amb el meu pas a pas. 
Animeu-vos a fer-la!!!! Ja veureu quin resultat!!!! 


La carn ja està sofregida i barrejada amb la beixamel

Marquem la pasta de full......


La carn picada la col·loquem al centre

Sense formatge ratllat......
Amb formatge ratllat.....
Comencem a fer la trena



Pinzellem amb ou batut....

Ben doradetes!!
Bon profit!!!!

Comentaris

  1. Doncs si! sembla molt fàcil de fer i té un aspecte espectacular! me l'apunto!
    Gemma

    ResponElimina
    Respostes
    1. Apunta, apunta!! Ja veuràs com t'agradarà!!!
      Salut i petons,
      Olga

      Elimina
  2. La pasta de full MUDA qualsevol plat,Boníisssssiiima!,i... les receptes de la Rosa val la pena tenir-les a ma.Felicitats:=)MªAssumpció

    ResponElimina
    Respostes
    1. La Rosa en sap molt!!!!! I nosaltres....a seguir-la!!!
      Salut!!!
      Olga

      Elimina
  3. Que bé la has trenat??? No la he fet mai amb carn picada, sempre que faig alguna cosa així tiro cap a la tonyina o al farcit de verdures. Me la apunto!!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes

    1. També l'he fet amb tonyina i està boníssima!!!
      Petons, Dolça!!
      Olga

      Elimina
  4. Gracias por hacerla y por citarme. Es un placer estar en tu blog :DD
    Que te vaya muy bien compañera.

    ResponElimina
  5. Uau!!! la pasta de full lliga amb tot...Quina manera més bona de menjar carn de vedella.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs, sí!! I em penso que és un plat que es quedarà a casa nostra......ha agradat moltíssim!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  6. Olga,
    Això teu va a més! Nena, prosperes molt ràpid. Una trena que no he fet mai i que em fas agafar ganes.
    Nani

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aix, Nani!!Faig lo que bonament puc!!!
      Em falta moltíssim per poder estar al teu nivell, al de la Dolça, al de la Mar, al del Cangrejo Grande......
      Salut i petons,
      Olga

      Elimina
  7. Una molt bona trena amb un farcit d´aniversari, segur!!!!! Felicitats guapa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs sí, Joaquina!!
      Ahir en vaig fer 4 trenes!!! Vam celebrar l'aniversari i érem 19 a dinar. Va agradar força!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  8. És molt entretinguda de fer aquesta trena, però t'ha quedat molt bé!
    És d'aquells plats que la gent al.lucina que els hagis fet tu del bé que queden!
    ptns!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No, no és gens entretinguda!!! ..i com tu dius....queda molt bé!!!
      Salut i petons,
      Olga

      Elimina
  9. Este pastel no me lo pierdo, se ve estupendo, bs.sefa

    ResponElimina
  10. M'agrada aquesta trena.... L'he descoberta tard, però la faré....

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!