Top blocs de receptes

dimecres, 20 de març de 2013

VEDELLA A LA JARDINERA AMB THERMOMIX


Durant els mesos de l'hivern m'agrada cuinar plats únics: vedella amb patates, corder amb patates, fideus amb costella.........
El d'avui és VEDELLA A LA JARDINERA, vedella amb verdures. Està fet amb la Thermomix. 
La recepta és del llibre CUIDA TU SALUD   

INGREDIENTS (6 racions):
  • 1 ceba a quarts
  • 2 alls
  • 50g d'oli d'oliva
  • 1 cullerada de concentrat de tomàquet
  • 500g de vedella tallada a daus petits (3x3)
  • 500g de menestra de verdures fresques (pèsols, pastanaga, carxofa, bajoques,..)
  • 1 culleradeta de sal
  • 250g d'aigua
  • pebre
ELABORACIÓ:

  1. Poseu la ceba i l'all al got. Programar 4 segons/vel 4. 
  2. Afegir l'oli, el concentrat de tomàquet i la vedella. Programar 10 min/ Varoma / Vel. cullera.
  3. Incorporar les verdures, la sal i l'aigua. Programar 20 min/Varoma/Vel cullera.

Si voleu, podeu acompanyar-ho d'arròs blanc o de pasta fresca. 





9 comentaris:

  1. T'ha quedat molt bona, aquesta vedella amb verduretes. A mi tot el que porta pèsols em xifla... he he. Petons

    ResponElimina
    Respostes

    1. Queda molt bona i molt suau. És que són molt bons, els pèsols!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  2. Respostes

    1. Jjajejjejjej...sí, és molt bo!!!! Aquests plats m'encanten!!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  3. Respostes

    1. La veritat és que està molt bé!! És una gran ajuda!!!
      petons,
      Olga


      Elimina
  4. saps que la faig servir molt poc la TMX per a fer plats complerts??? Hauré d'animar-me perquè veig que queden perfectes.

    Bones vacancetes ;-)
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes

    1. Aquest hivern he descobert la possibilitat de fer plats semblants a aquest, i la veritat, queden força bé. Evidentment, no és com la cassola i el xup-xup, però queda força bé.
      Bona Pasqua, Dolça!!!
      Olga

      Elimina
  5. L he fet i esta bonissima!

    ResponElimina

Digue'm què opines!!!