Durant els mesos de l'hivern m'agrada cuinar plats únics: vedella amb patates, corder amb patates, fideus amb costella.........
El d'avui és VEDELLA A LA JARDINERA, vedella amb verdures. Està fet amb la Thermomix.
- 1 ceba a quarts
- 2 alls
- 50g d'oli d'oliva
- 1 cullerada de concentrat de tomàquet
- 500g de vedella tallada a daus petits (3x3)
- 500g de menestra de verdures fresques (pèsols, pastanaga, carxofa, bajoques,..)
- 1 culleradeta de sal
- 250g d'aigua
- pebre
ELABORACIÓ:
Si voleu, podeu acompanyar-ho d'arròs blanc o de pasta fresca.
T'ha quedat molt bona, aquesta vedella amb verduretes. A mi tot el que porta pèsols em xifla... he he. Petons
ResponElimina
EliminaQueda molt bona i molt suau. És que són molt bons, els pèsols!!!
Petons,
Olga
hummmmmmmmmmmmm que bo
ResponElimina
EliminaJjajejjejjej...sí, és molt bo!!!! Aquests plats m'encanten!!!!
Petons,
Olga
Això de la thermomix és un xollo!
ResponElimina
EliminaLa veritat és que està molt bé!! És una gran ajuda!!!
petons,
Olga
saps que la faig servir molt poc la TMX per a fer plats complerts??? Hauré d'animar-me perquè veig que queden perfectes.
ResponEliminaBones vacancetes ;-)
PTNTS
Dolça
EliminaAquest hivern he descobert la possibilitat de fer plats semblants a aquest, i la veritat, queden força bé. Evidentment, no és com la cassola i el xup-xup, però queda força bé.
Bona Pasqua, Dolça!!!
Olga
L he fet i esta bonissima!
ResponElimina