ARRÒS DE CAMP DE LLONGANISSA, CARXOFES I BOLETS


Aquest és l'arròs que vaig preparar el Dilluns de Pasqua, el dia de la Mona. 
Vam anar al mas dels meus cunyats, entre Rasquera i Benifallet,  amb els nostres amics de Xerta. 
El menú va ser diferent al de altres trobades. Vam deixar de banda la carn rostida  i ens vam decantar  per fer un arròs al foc!!!! Un arròs de camp.......
Fer l'arròs al foc té la dificultat del control del foc, però aquesta dificultat es veu compensada amb el bon gust que té. 
Pel que fa a les quantitats...ja sabeu...ho faig " a ull"....

INGREDIENTS:
  • Arròs
  • Aigua
  • Alls
  • Tomaca
  • Carxofes
  • Bolets 
  • Llonganissa 

ELABORACIÓ:

  1. Posem l'oli a la paella, amb uns alls. 
  2. Sofregim la llonganissa. 
  3. Quan comença a estar una miqueta daurada, hi tirem la tomaca i continuem sofregint. 
  4. A continuació, afegim les carxofes tallades a quarts.
  5. Quan tot està ben sofregit, aboquem l'aigua. Esperem a que bulli.
  6. Afegim l'arròs i els bolets. Calculem uns 17 minuts de cocció. Una vegada finalitzat el temps, el deixem reposar uns 5 minuts.   








Comentaris

  1. fàcil a més nopodr i tye que estar força bo!

    Salut


    Manel

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, Manel, va quedar molt bo!!! Controlar el foc és una mica complicat però.....me'n vaig ensortir!!!!
      Salut!
      Olga

      Elimina
  2. Jo també acostumo a cuinaar a ull. De vegades he arribat a fer un plat, fotografiar-lo i després no recordar les quantitats i haver de repetir.
    Un arròs molt bo Olga.
    Nani

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi també m'ha passat, Nani!!! Coses de l'ofici...
      Petons, Nani!!
      Olga

      Elimina
  3. M'encanta l'arròs, i aquest té una pinta immillorable!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mònica, va quedar molt bo!! La llenya li dóna un gustet molt bo....
      Petons,
      Olga

      Elimina
  4. Uaaauuuhh!! aquest arròs me l"'apunto molt ben apuntat! ha d'estar boníssim!
    ptns!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí que és bo!!! Té un gust molt especial....el foc és el culpable.
      Salut i petons,
      Olga

      Elimina
  5. Uaaauuuhh!! aquest arròs me l"'apunto molt ben apuntat! ha d'estar boníssim!
    ptns!!

    ResponElimina
  6. es difícil aconseguir-ho, però quan surt bé que bo és l'arros fet al foc de veritat, damunt un tres peus, fet a ull...
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí que és difícil,sí!!! Em va costar, però el resultat...va valer la pena!!
      Salut i petons,
      Olga

      Elimina
  7. Què bo fet així al foc i amb tots els gustets que hi poses! Petonets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. L'arròs fet al foc és una altra història.....Facis amb el que ho facis, sempre queda bo!!!
      Salut i petons,
      Olga

      Elimina
  8. veig que ets molt atrevida, quin arrós més bo!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!