Aquest és l'arròs que vaig preparar el Dilluns de Pasqua, el dia de la Mona.
Vam anar al mas dels meus cunyats, entre Rasquera i Benifallet, amb els nostres amics de Xerta.
El menú va ser diferent al de altres trobades. Vam deixar de banda la carn rostida i ens vam decantar per fer un arròs al foc!!!! Un arròs de camp.......
Fer l'arròs al foc té la dificultat del control del foc, però aquesta dificultat es veu compensada amb el bon gust que té.
Pel que fa a les quantitats...ja sabeu...ho faig " a ull"....
INGREDIENTS:
- Arròs
- Aigua
- Alls
- Tomaca
- Carxofes
- Bolets
- Llonganissa
ELABORACIÓ:
- Posem l'oli a la paella, amb uns alls.
- Sofregim la llonganissa.
- Quan comença a estar una miqueta daurada, hi tirem la tomaca i continuem sofregint.
- A continuació, afegim les carxofes tallades a quarts.
- Quan tot està ben sofregit, aboquem l'aigua. Esperem a que bulli.
- Afegim l'arròs i els bolets. Calculem uns 17 minuts de cocció. Una vegada finalitzat el temps, el deixem reposar uns 5 minuts.
fàcil a més nopodr i tye que estar força bo!
ResponEliminaSalut
Manel
Sí, Manel, va quedar molt bo!!! Controlar el foc és una mica complicat però.....me'n vaig ensortir!!!!
EliminaSalut!
Olga
Jo també acostumo a cuinaar a ull. De vegades he arribat a fer un plat, fotografiar-lo i després no recordar les quantitats i haver de repetir.
ResponEliminaUn arròs molt bo Olga.
Nani
A mi també m'ha passat, Nani!!! Coses de l'ofici...
EliminaPetons, Nani!!
Olga
M'encanta l'arròs, i aquest té una pinta immillorable!!!
ResponEliminaMònica, va quedar molt bo!! La llenya li dóna un gustet molt bo....
EliminaPetons,
Olga
Uaaauuuhh!! aquest arròs me l"'apunto molt ben apuntat! ha d'estar boníssim!
ResponEliminaptns!!
Sí que és bo!!! Té un gust molt especial....el foc és el culpable.
EliminaSalut i petons,
Olga
Uaaauuuhh!! aquest arròs me l"'apunto molt ben apuntat! ha d'estar boníssim!
ResponEliminaptns!!
es difícil aconseguir-ho, però quan surt bé que bo és l'arros fet al foc de veritat, damunt un tres peus, fet a ull...
ResponEliminaPtnts
Dolça
Sí que és difícil,sí!!! Em va costar, però el resultat...va valer la pena!!
EliminaSalut i petons,
Olga
Què bo fet així al foc i amb tots els gustets que hi poses! Petonets.
ResponEliminaL'arròs fet al foc és una altra història.....Facis amb el que ho facis, sempre queda bo!!!
EliminaSalut i petons,
Olga
veig que ets molt atrevida, quin arrós més bo!!
ResponElimina