ARRÒS DE CAMP DE LLONGANISSA, CARXOFES I BOLETS


Aquest és l'arròs que vaig preparar el Dilluns de Pasqua, el dia de la Mona. 
Vam anar al mas dels meus cunyats, entre Rasquera i Benifallet,  amb els nostres amics de Xerta. 
El menú va ser diferent al de altres trobades. Vam deixar de banda la carn rostida  i ens vam decantar  per fer un arròs al foc!!!! Un arròs de camp.......
Fer l'arròs al foc té la dificultat del control del foc, però aquesta dificultat es veu compensada amb el bon gust que té. 
Pel que fa a les quantitats...ja sabeu...ho faig " a ull"....

INGREDIENTS:
  • Arròs
  • Aigua
  • Alls
  • Tomaca
  • Carxofes
  • Bolets 
  • Llonganissa 

ELABORACIÓ:

  1. Posem l'oli a la paella, amb uns alls. 
  2. Sofregim la llonganissa. 
  3. Quan comença a estar una miqueta daurada, hi tirem la tomaca i continuem sofregint. 
  4. A continuació, afegim les carxofes tallades a quarts.
  5. Quan tot està ben sofregit, aboquem l'aigua. Esperem a que bulli.
  6. Afegim l'arròs i els bolets. Calculem uns 17 minuts de cocció. Una vegada finalitzat el temps, el deixem reposar uns 5 minuts.