Els rotllets que us presento són.....fàcils???? No!!!! Més que fàcils, facilíssims!!!
I el millor de tot és que els podeu fer amb l'ingredient que més us agradi.
Jo els he preparat amb paté de pernil i trossets petits de pernil, però els podeu fer amb......
- paté de salmó i trossets de salmó fumat
- paté d'anxova i trossets petits d'anxova
- paté d'oliva i trossets petits d'anxova
Al vostre gust!!
Necessitareu........
- 1 làmina de pasta full rectangular
- Paté de pernil
- Daus petits de pernil salat (jo ho faig amb els daus minis del Mercadona)
Com els preparareu?
- Esteneu ben estesa la làmina de pasta de full.
- Escampeu ben escampat el paté de pernil per tota la làmina. Repartiu els mini-daus de pernil salat.
- Enrotlleu amb molt de compte la làmina i talleu trossos d'1,5 cm aproximadament.
- Col·loqueu-los en una safata de forn i enforneu-los a 200º durant uns 15 minuts (o fins que estiguin dorats).
m'encanten aquests rollets, jo els faig de pernil i formatge i volen! petons
ResponEliminaRes a veure amb els de compra!!!
EliminaPetons,
Olga
Fantàstica la idea de combinar el paté de pernil i el pernil!!! Els provo segur!!!
ResponEliminaEls pots fer del que tu vulguis!!! Del que més t'agradi!!!
EliminaPetons,
Olga
Un altre entrant preparat per la propera celebració... :)
ResponEliminaPer cert, al meu raconet t'hi he deixat un petit detall jejeje
Petons!!
MOltes gràcies....ara hi entro!!!!
EliminaPetons,
Olga
Seran facils facilissims Olga, però jo me'n menjaria uns quants perquè tenen una pinta!!!
ResponEliminaM'apunto la idea del paté de pernil amb troços de pernilet, perquè ara començarem amb les tardes de picnics de plaja i és una molt bona opció. Petonets guapa i que tinguis una bona setmana. MAR, de EQNME
Igualment, Mar, una bona setmana!!
EliminaAquests rotllets....res a veure amb les meravelles que tu prepares!!!
Petons,
Olga
Això que acabo de dinar però em fa venir gana! Petonets.
ResponEliminaDoncs.....a preparar-los!!!
EliminaPetons,
Olga
Apuntadíssims!
ResponEliminaJa veuràs, són molt agraïts!!!
EliminaPetons,
Olga
Fàcils i boníssims Olga!
ResponEliminaNani
Jo quan faig preparacions d'aquestes sempre les faig en forma d'orelleta/palmera.
ResponEliminaSón boníssimes.
PTNTS
Dolça
Molt bons!! Ai la pasta de full, quina gran "aliada" a la cuina!
ResponElimina