ROTLLETS DE PATÉ DE PERNIL I DE PERNIL


Els rotllets que us presento són.....fàcils???? No!!!! Més que fàcils, facilíssims!!! 
I el millor de tot és que els podeu fer amb l'ingredient que més us agradi. 

Jo els he preparat amb paté de pernil i trossets petits de pernil, però els podeu fer amb......
- paté de salmó i trossets de salmó fumat
- paté d'anxova i trossets petits d'anxova
- paté d'oliva i trossets petits d'anxova
Al vostre gust!! 

Necessitareu........
- 1 làmina de pasta full rectangular
- Paté de pernil
- Daus petits de pernil salat (jo ho faig amb els daus minis del Mercadona)

Com els preparareu?
  1. Esteneu ben estesa la làmina de pasta de full.
  2. Escampeu ben escampat el paté de pernil per tota la làmina. Repartiu els mini-daus de pernil salat.
  3. Enrotlleu amb molt de compte la làmina i talleu trossos d'1,5 cm aproximadament.
  4. Col·loqueu-los en una safata de forn i enforneu-los a 200º durant uns 15 minuts (o fins que estiguin dorats). 




Comentaris

  1. m'encanten aquests rollets, jo els faig de pernil i formatge i volen! petons

    ResponElimina
  2. Fantàstica la idea de combinar el paté de pernil i el pernil!!! Els provo segur!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Els pots fer del que tu vulguis!!! Del que més t'agradi!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  3. Un altre entrant preparat per la propera celebració... :)

    Per cert, al meu raconet t'hi he deixat un petit detall jejeje

    Petons!!

    ResponElimina
  4. Seran facils facilissims Olga, però jo me'n menjaria uns quants perquè tenen una pinta!!!
    M'apunto la idea del paté de pernil amb troços de pernilet, perquè ara començarem amb les tardes de picnics de plaja i és una molt bona opció. Petonets guapa i que tinguis una bona setmana. MAR, de EQNME

    ResponElimina
    Respostes
    1. Igualment, Mar, una bona setmana!!
      Aquests rotllets....res a veure amb les meravelles que tu prepares!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  5. Això que acabo de dinar però em fa venir gana! Petonets.

    ResponElimina
  6. Jo quan faig preparacions d'aquestes sempre les faig en forma d'orelleta/palmera.

    Són boníssimes.
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  7. Molt bons!! Ai la pasta de full, quina gran "aliada" a la cuina!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!