Aquests "bombons" han estat molt de moda últimament.......Per la xarxa es poden trobar moltíssims blogs on apareixen. Jo els vaig veure fer per primera vegada a la Isasaweis ( a l'escola en parlàvem moltes vegades!! del seu blog, dels seus vídeos, de les seves receptes.....).
La forma dels bombons dependrà de la forma que tingueu la glaçonera.
Ara que hi penso....al formatge se li pot afegir alguna herba aromàtica, trossets de nous, ....el que vosaltres vulgueu, al vostre gust.
- Salmó fumat
- Formatge tipus Philadelphia
ELABORACIÓ:
- Folrem la glaçonera amb film transparent.
- A cadascun dels espais de la glaçonera hi posem una làmina de salmó fumat.
- Farcim cada làmina de salmó amb formatge cremós i fem un plec per tal que quedi tancat.
- Ho deixem reposar unes hores a la nevera.
- Desemmotllem els bombons i els col·loquem el plat o safata on els volguem servir.
Aquesta l'apunto, havia sentit a parla del blog de la isa... però no d'aquesta recepta (jo no estic a la moda);fàcil,ràpida i..."MUDA":=)MªAssumpció
ResponEliminaÉs que del blog de la Isa...es va parlar molt!!!! jajaajajj!!!
EliminaBon cap de setmana!!!!
Olga
T'han quedat perfectes Olga!! La proxima vegada prova de posar anet frescbi una mica de mostassa al formatge. Ja veuras com millora :) Petonets guapa i bon cap de setmana.MAR, de EQNME
ResponEliminaGràcies per aquest bon consell!!!!
EliminaPetons,
Olga
Una recepta de festa major!
ResponEliminaSón uns bombons "mudadors".....jeejejej...
EliminaPetons,
Olga
Jo també els vaig veure per primer cop a la Isasaweis!!! T'han quedat molt bonics amb forma triangular. petons
ResponEliminaJo faig unes quantes coses de la Isasaweis!!!
EliminaPetons,
Olga
T'espera un premi al nostre blog, felicitats!!!
ResponEliminaMoltíssimes gràcies!!!!
EliminaOlga
Molt bons!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
..i fàcils de preparar!!!!!
EliminaPetons,
Olga
Salmó i formatge és un combinació ideal.
ResponEliminaOlga, dius que va per internet i jo no els he vist mai. M'agraden i una molt bona presentació.
ResponEliminaFeliç setmana,
Nani
Si dintre li poses un poquet de merlemada mmm... estan espectaculars! ;)
ResponEliminaMoltes gràcies pel teu suggeriment!!! Ho provaré!!!!
EliminaSalut!
Olga
Olga què bons estan aquests bombons. Un bon aperitiu!
ResponElimina