OUS FARCITS DE "ZAMBURIÑAS"



Els ous  farcits sempre els he preparat amb tonyina. Fa uns dies vaig dir....provem de substituir la tonyina per un altre ingredient????? I així va ser. Vaig anar al rebost i vaig agafar una llauna de "zamburiñas en salsa de vieira".

El procediment per preparar-los va ser exactament el mateix de sempre......

INGREDIENTS:

  • Ous durs
  • Olives farcides
  • "Zamburiñas"
  • Maionesa
ELABORACIÓ:

  1. Partir els ous en dos parts i buidar els rovells. 
  2. Aixafar els rovells  amb la forquilla. 
  3. Tallar a trossets petits les "zamburiñas" i les olives farcides.                              
  4. Barrejar-ho tot juntament amb la maionesa.  
  5. Farcir els ous i decorar-ho al vostre gust (amb mitja oliva, amb oliva i anxova, amb una tira de pebrot del piquillo,.....)



Comentaris

  1. Respostes
    1. Hola!!! NO sé qui ets.......però gràcies per aquestes paraules!!!
      Jo no pretenc ser l'ídol de ningú....només vull compartir la meva passió per la cuina a totes les persones/amics/amigues/companys/companyes/coneguts/conegudes......que es vulguin atançar a mi.
      Petons!!!
      Olga

      Elimina
  2. Vaja segur que així ha millorat, molt més sofisticats. Petons.

    ResponElimina
  3. No he menjat mai Zamburriñas!!! Però ous farcits molts!!!!! amb ous de guatlla són un aperitiu molt bo!! ptnts

    ResponElimina
  4. La meva mare els feia sovint, com a dinar de diumenge...però amb zamburriñas,no..Li ho comentare, aviam si pica ;-D

    ResponElimina
  5. Té que estar bonissima aquesta variant!! petons

    ResponElimina
  6. No sé què són exactament les "zamburiñes", però amb elles, aquests ous, t'han quedat genials! Una abraçada!

    ResponElimina
  7. Per farcir uns ous...posa-hi el que vulguis, si segueixes una bona recepta, com la teva dels ous farcits amb tonyina... exit assegurat.
    Amb massa de croquetes, a casa és barallen, heheh

    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!