Els ous farcits sempre els he preparat amb tonyina. Fa uns dies vaig dir....provem de substituir la tonyina per un altre ingredient????? I així va ser. Vaig anar al rebost i vaig agafar una llauna de "zamburiñas en salsa de vieira".
El procediment per preparar-los va ser exactament el mateix de sempre......
ELABORACIÓ:
- Partir els ous en dos parts i buidar els rovells.
- Aixafar els rovells amb la forquilla.
- Tallar a trossets petits les "zamburiñas" i les olives farcides.
- Barrejar-ho tot juntament amb la maionesa.
- Farcir els ous i decorar-ho al vostre gust (amb mitja oliva, amb oliva i anxova, amb una tira de pebrot del piquillo,.....)
Ets la meva idol!
ResponEliminaHola!!! NO sé qui ets.......però gràcies per aquestes paraules!!!
EliminaJo no pretenc ser l'ídol de ningú....només vull compartir la meva passió per la cuina a totes les persones/amics/amigues/companys/companyes/coneguts/conegudes......que es vulguin atançar a mi.
Petons!!!
Olga
Vaja segur que així ha millorat, molt més sofisticats. Petons.
ResponEliminaNo he menjat mai Zamburriñas!!! Però ous farcits molts!!!!! amb ous de guatlla són un aperitiu molt bo!! ptnts
ResponEliminaLa meva mare els feia sovint, com a dinar de diumenge...però amb zamburriñas,no..Li ho comentare, aviam si pica ;-D
ResponEliminaTé que estar bonissima aquesta variant!! petons
ResponEliminaNo sé què són exactament les "zamburiñes", però amb elles, aquests ous, t'han quedat genials! Una abraçada!
ResponEliminaPer farcir uns ous...posa-hi el que vulguis, si segueixes una bona recepta, com la teva dels ous farcits amb tonyina... exit assegurat.
ResponEliminaAmb massa de croquetes, a casa és barallen, heheh
Ptnts
Dolça