La primera vegada que vaig anar a comprar a Casa Nogales (fa uns 17 anys....) ja vaig saber que seria la meva carnisseria de confiança. El tracte....excel·lent, per part de tots i totes.....Marcos, la Juani, la Tere i la Montse. Els productes......de primera qualitat i els elaborats, autènticament casolans.
Aquesta recepta està feta amb la Thermomix, però com totes, la podeu fer de manera tradicional. Segueix els passos de: sofregir ceba, afegir llonganissa, incorporar el vi, deixar coure un ratet i.....plat enllestit.
L'oli que he utilitzat és l'arbequí de la Cooperativa de Móra d'Ebre, l'oli "La Picossa". El vi blanc,"L'Arnot" de la SAT La Botera de Batea, de la Terra Alta. Com no!!! Productes de la nostra terra!!!
INGREDIENTS:
- 200 g de ceba
- 400 grs de llonganissa tallada a trossets
- 100 g de vi blanc
- 1 fulla de llorer
- 50g d'oli d'oliva
- sal
ELABORACIÓ:
- Poseu dins el got la ceba tallada a quarts. 4 segons/vel4.
- Col·locar la papallona. Afegir l'oli i programar 10min/Varoma/vel2.
- A continuació, incorporar la llonganissa i 3min/Varoma/gir esquerra/vel. cullera.
- Afegir el vi blanc i la fulla de llorer. 12min/100º/gir esquerra/vel. cullera
- Aquest plat el podeu acompanyar amb arròs blanc.
Vaig fer-ne de similars sense Thermomix (és el que te no tenir-ne), jejeje, el mateix peró amb paella, y la veritat es que, boníssimes!!
ResponEliminaA nosaltres ens han encantat!!! Es la primera vegada que les faig!!!
EliminaSalut i petons,
Olga
Aquestes llonganisses han de ser una perdició!
ResponEliminaCom ho saps!!! Perdició total!!!
EliminaSalut i petons,
Olga
Mare meva, quina llangonissa més bona. En faria un tast ara mateix!
ResponEliminaMolt bé Olga, productes de proximitat, cal fer pàtria
(et vam enyorar diumenge)
Ptnts
Dolça
Jo vaig pensar molt en vosaltres!!!! Us ho vau passar molt bé!!! Quina experiència!!!! Espero poder estar a la propera.....
EliminaPetons,Dolça!!!!
Olga