Us ha passat alguna vegada que esteu convençuts/convençudes de que teniu un ingredient a la nevera i quan aneu a buscar-lo us adoneu de que no hi és?????......a mi, sí!!!!!
És el que em va passar fa unes setmanes. Estava convençuda de que a la nevera tenia una massa de pizza que vaig comprar per "si tenia una emergència" (normalment preparo jo la massa....).
Va arribar "la emergència" (un sopar improvisat) i quan vaig obrir la nevera......no hi era!!! El que tenia era massa brisa!!!! Ja m'havia fet a la idea de que havia de fer pizza....i ja ho havia dit als meus fills!!!!
Res, doncs, a preparar una pizza amb massa brisa!!!! I, la veritat, el resultat va ser molt bo!!! Una pizza diferent, molt suau.
El procediment....exactament igual que el d'una pizza normal i corrent.
El resultat.....una agradable sorpresa.
Bon cap de setmana!!!!!
Doncs així és com s'han fet grans descobriments a la història, per casualitat (o no, hi ha qui diu que la casualitat no existeix).
ResponEliminaSigui com sigui, t'ha quedat genial!
La veritat és que em va sorprendre!!! Va quedar molt fina!!!
EliminaSalut i petons,
Olga
La veritat és que em va sorprendre!!! Va quedar molt fina!!!
EliminaSalut i petons,
Olga
Doncs així és com s'han fet grans descobriments a la història, per casualitat (o no, hi ha qui diu que la casualitat no existeix).
ResponEliminaSigui com sigui, t'ha quedat genial!
A mi també m'ha passat més d'un cop, Olga! Ingredient que dius: el tinc a la nevera... i després no hi és! I quan un no viu sol encara passa més, perquè potser l'altre se l'ha menjat! Bona solució vas tenir, fent servir la massa brisa!! Petons
ResponEliminaVaig haver d'improvisar a la força!!!!!
EliminaPetons,
Olga
L'autor ha eliminat aquest comentari.
EliminaDoncs a mi també m'ha passat, suposo que com a molts oi!? i això de fer pizza amb massa brisa... doncs també ho he fet alguna vegada i queda la mar de bona!
ResponEliminaSí, Eva, queda molt bona!!! Molt fina i molt suau!!!! Quina tranquil.litat el saber que no només em passa a mi....jejejeje....
EliminaSalut i petons,
Olga
La improvització o la cuina d'emergència fa que aconseguim plats ben "especials"
ResponEliminaPTNTS
Dolça
I sorprenents!!!! Quan menys t'ho esperes.....l'encertes!!!!
EliminaPetonets, Dolça!!!
Olga
Em penso que a tots ens ha passat, que tenim super clar que tenim algo a la nevera i..... Upss....ha desaparegut per art de màgia!! Jajaja
ResponEliminaLa "pizza" amb masa brisa la vaig descobrir de joveneta a casa d'una amiga, on sempre preparava una pizza amb bacon, pernil dolç, nata y formatge!!
Petonets guapa, i bon cap de setmana. MAR, de EQNME
Bon cap de setmana, Mar!!!! Veus....una cosa que tu fa molts anys la vas descobrir..i jo la descobreixo ara, als 40!!!
EliminaPetonets,
Olga
Segur que estava boníssima amb la teva el.laboració. Ara mateix hi faria una mossegada.
ResponEliminaBesets.
Sara, sí.....estava molt bona!!! Va agradar molt als grans experts en pizza de casa nostra!!!!
EliminaPetons i bon cap de setmana!!!
Olga
A mi també m'ha passat algun cop jejje però el millor és la improvisació que en alguns casos surten autèntiques delícies com la que has fet tu, segur que va quedar boníssim! petons
ResponEliminaRoser, quina raó tens!!!! A vegades t'ho prepares i prepares i el resultat no et satisfà.....
EliminaPetons,
Olga
Quan et passen aquestes coses te n'adones que a la cuina pots fer "canvis de cromos" i descobrir combinacions noves i saboroses. Gairebé com jugar, no? Petons.
ResponEliminaExacte!!!! I és quan tens sorpreses.....molt agradables!!!!
EliminaPetons,
Olga
Estas son las cosas que distinguen las buenas manos, las improvisaciones o cambios, a veces no tenemos todos los ingredientes de una receta y no pasa nada, se cambian por otros.... esta pizza te ha quedado de lujo, al igual que tu blog... con tu permiso me quedo un ratito por aqui.
ResponElimina¡Gracias por tus palabras, Isa!
EliminaSaludos y besos,
Olga
Jo sóc una experta en el tema! o que compres perquè et penses que no hi tens i, sí...Au! duplicitat...
ResponEliminaDoncs mira, ara em vénen ganes de provar-ho amb brisa.
A mi em passa com tu....a vegades també tinc ingredients doblats!!! Que pensava que no tenia.....
EliminaPotser és que hem de tenir el cap a tantes coses que a tot no podem arribar!!!
Petons,
Olga
Caram! Per ser un imprevist l'arribada de la massa brisa el resultat es veu un exit!
ResponElimina