CRESTES VARIADES




                                                                     

Aquestes crestes les vaig preparar després de veure la publicació de la Mònica al seu blog, ENSUCRAT. Va publicar la recepta d'unes aquestes crestes:

Com jo no puc preparar totes les crestes de pernil dolç i formatge (a casa en tenim un que no li agrada el formatge.....) vaig preparar una alternativa que mai falla, la tonyina, però aquesta vegada amb un toc d'orenga. 

Són molt fàcils de fer, us poden ajudar els petits de la casa i no cal fregir-les, les courem al forn. 

El farcit el podeu decidir vosaltres: pernil i formatge, tomaca i tonyina, patè de tonyina, sobrassada, ......

Necessitareu un paquet de massa per preparar crestes i el farcit que més us agradi. 


CRESTES DE TOMACA I TONYINA

Barregeu tomaca fregida casola amb tonyina desfeta

Farciu la cresta amb la massa

Tanqueu la cresta amb una forquilla petita

CRESTES DE PATÈ DE TONYINA 


CRESTES DE PERNIL DOLÇ I FORMATGE

Trieu la classe de formatge que més us agradi!!!!
 Quan les tingueu totes preparades.......

Aneu col·locant-les a la safata del forn folrada amb paper de cuina
Pinteu-les amb ou batut

Empolvoreu amb orenga les crestes de tomaca i tonyina




Enforneu-les a 200º fins que estiguin dauradetes

Mmmmm...quina oloreta!!!!

Quin color que tenen!!!!

Les aromatitzades amb orenga ben col·locades a la safata....








 Acompanyades d'una amanida......ja tenim sopar!!!!Bon profit!!!!

Comentaris

  1. Aquí també n'hi ha una a qui no li agrada el formatge, les de tonyina per mí, doncs, i les de pernil i formatge per la resta dels de casa. I molt millor fetes al forn, ens estalvien els greixos del fregit. Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. El forn ens estalvia temps i greixos!!!!! De fet....feia molts anys que menjàvem crestes; no m'agradava fregir-les (es trencaven, xuclaven molt oli,....). Ara no és que en mengem moltes vegades, però quan ho fem no tenim tant "remordiment"......
      Petons,
      Olga

      Elimina
  2. Tots els ingredients que has triat m'agraden molt, Olga!

    ResponElimina
  3. Que bones les crestes!! I es que tenen tantes opcions de farcit... petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens tota la raó!!! Són molt versàtils!!! Ja tinc uns altres farcits preparats.......
      Petons,
      Olga

      Elimina
  4. Unes crestes delicioses...provaré les teves propostes de farcit!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mònica, tu vas ser la culpable!!! jejejejejej.....
      Petons,
      Olga

      Elimina
  5. M'encanten aquestes receptes i tu les expliques molt bé- Besets.

    ResponElimina
  6. Et pots creure que no fa precisament gaire que m'he aficionat a preparar crestes amb les restes apanyades d'algun menjar?
    Molt interessant!

    ResponElimina
  7. Olga,
    Les crestes de tonyina em fan fer caminates. Allà on vagi si n'hi ha és el meus esmorzar preferit.
    Així que ja saps, unes quantes cap a Tarragona.
    Nani

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aix....doncs ara....en porto una de cap....ja ho veuràs més endavant!!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  8. Mira Olga, vaig atabalada aquests dies i no tinc gaire temps (ja ho deus haver notat per l'abandonament del meu blog) però tinc la solució... dissabte al matí una carmanyoletaaaaa ;-) Si vols les portes crues ja les courem a casa, quan arribem.

    PTnts i ens veiem moooolt aviat!!! Quines ganes!
    Dolça

    ResponElimina
  9. Abandonament del teu blog???? Però què dius!!!!! Jajjajajaj!!! Jo, aquesta setmana també vaig de cul!!!
    Ens veiem ben aviadet!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
  10. buen festival de empañadillas y buenos rellenos todos
    Bss

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Miquel!!!! Tinc un altre farcit preparat pel proper dia que les faci!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!