LLOM ARREBOSSAT A L'AROMA DE TIMÓ



La carn arrebossada és la reina de la carmanyola!!!! Almenys.....així ho és a casa nostra. Ja la pots fer amb la carn que vulguis.......pit de pollastre, carn magra, cap de llom, llom de dos colors......que sempre triomfa.  
Amb aquesta recepta participo a la proposta del blog Memòries d'una Cuinera, "Qui festeja, no sopa"; consisteix en presentar receptes de carmanyola. 

Quan preparo la carn arrebossada , m'he acostumat a afegir-li al pa ratllat una mica de timó (farigola). Li dóna un gust molt especial......
La meva mare quasi sempre l'ha preparat d'aquesta manera; jo, també ho faig com ella. 

Podem fer dues coses: afegir el timó al pa ratllat en el mateix moment que anem a fer la carn o guardar el pa ratllat amb el timó incorporat dins d'un pot hermètic. Trieu la vostra opció!!!!

Ja veieu, és una manera diferent de fer la carn arrebossada. 

INGREDIENTS: 

  • Llom de dos colors 
  • Pa ratllat
  • Timó (farigola)
  • Ou batut
  • Sal i oli per fregir la carn
ELABORACIÓ: 

Em sembla que no cal que ho expliqui.........
Us deixo unes imatges.....

Bon profit!!!





Pa ratllat i timó

Ben barrejat.....

Ja tenim la carn passada per l'ou i el pa ratllat

La deixem reposar un moment sobre paper de cuina, així el paper s'impregnarà de l'excés d'oli









Comentaris

  1. M'ha agradat molt, segur que li dona un aroma i gust deliciós. petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, que li dóna Roser, sí que li dóna!!!!!! Com tu dius, té molt bon gust!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  2. Apa! això del timó no ho he provat mai i segur que li dóna un toc genial! me l'apunto ;).

    ResponElimina
  3. Quin toc aquest del timó!!! te de quedar genial i amb el teu permis, m'el apunto!!!
    Ptns i Salut!!!
    Lourdes.

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant que sí, Lourdes!!! Per això estem aquí, oi?? Per compartir receptes!!!
      Salut i petons,
      Olga

      Elimina
  4. Òndia... la convocatòria del Memòries... la he oblidat completament, m'ho hauré de mirar a veure si hi arribo a temps!
    Nosaltres som molt poc d'arrebossats... potser és que la xiqueta ja és gran, heheh

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. Em penso que sí que tindràs temps!!!
      L'arrebossat....no el faig sovint, però......me'l reclamen contínuament!!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  5. Quina bona idea!! nosaltres no fem gaires arrebossats però m'ho apunto pel proper, segur que hi dóna un toc ben diferent i bo ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo tampoc en faig sovint......només de tant en tant...Si fos pels meus fills...cada setmana!!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  6. Quina bona idea, pa ratllat amb timó! M'imagino l'aroma d'aquest llom...... Mmmm! Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La meva mare ho va provar un dia i mira....des de llavors sempre ho fa així!!!! I jo....ho continuo!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  7. Què seria una carmanyola sense llom o pit de pollastre arrebossat? No he posat maig farigola...quin gustet més bo li deu donar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Cristina, si ho proves....t'agradarà!!!
      Per mi, l'arrebossat és un dels reis de la carmanyola!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  8. que buena idea poner tomillo al rebozado,nunca lo he probado
    Buena aportacion
    Bss

    ResponElimina
    Respostes
    1. Prova-ho, Miquel!!! Ja em diràs què et sembla!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  9. La carn arrebossada és la reina de la carmanyola!! A totes les excurssions era la recepta que més triomfava!!
    El toc de la farigola m'ha agradat molt!! La meva avia algún cop la fa amb romaní picadet!! Una manera diferent de menjar un plat de sempre. Petonets guapa. MAR, de EQNME

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mar, ho continua sent!!! Ho veig quan fem sortides amb l'escola......
      Petons,
      Olga

      Elimina
  10. Això d'aromatitzar el pa ratllat m'ho guardo!!!!!!!!!!
    Moltíssimes gràcies per participar.

    ResponElimina
  11. tens tota la rao Olga! La carn arrebossada sempre trionfa. Molt bona idea aromatitzar-lo. Petonets i gràcies per participar a Memòries! Petonets

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!