La calor i la xafogor no afluixen, així que he pensat en preparar una amanida ben fresca.
És molt normal, molt fàcil i ràpida de fer.
A l'utilitzar l'aro d'emplatar per preparar-la sembla més de "mudar" que si l'haguéssim preparat amb els ingredients barrejats de manera tradicional.
El color platejat li donen les anxoves casolanes de Tarragona, preparades per la mare de la meva amiga Maria José.
Necessitarem:
- patates bullides aixafades amb la forquilla
- ou dur tallat a rodanxes
- tonyina en oli d'oliva desfeta
- tomaca d'amanir tallada a daus petits
- anxoves de Tarragona
- un polsim d'orenga
Les capes les podeu fer en l'ordre que vulgueu, això sí, començant sempre per la patata.
És que en fa tanta de xafogor que entrar a la cuina coooosta.
ResponEliminaMolt bona i fresqueta aquesta amanida.
Ptnts
Dolça
Costa fer-ho tot!!!! Aquests dies estem "xof"!!!!!
EliminaPetons,
Olga
Una fantàstica recepta, i més ara, que amb aquest temps que ens fa, ja no sabem moltes vegades que menjar. Ja arribarà el fred i ens queixerem!
ResponEliminaPetons.
Ja tenim ganes de que arribi el fred!!! I començarem amb les sopes, les cremes, l'olla barrejada....
EliminaPetons!!!
Olga
Quina amanida tan sencilla I sana I quina presentació tan resultona. M'agrada molt. Petons.
ResponEliminaLa presentació.....moltes vegades és la clau d'un plat!!!!
EliminaPetons,
Olga
Aquest timbal té una presència imponent! I les anxoves de Tarragona són un "topping" excel·lent! Qué bona!
ResponEliminaNo està bé que t'ho digui jo, però...era molt bona!!!!! ;)
EliminaSalut i petons,
Olga
Ondiaaaa!!!
ResponEliminaUna amanida vestida de gala amb lluentos platejats!
Has vist??? Com si fossin dues arrecadetes....amb lo que a mi m'agraden "els accessoris"!!!!
EliminaPetonets,
Olga
Una amanida bonissima Olga!!! I com ve dius, emprant l'aro sembla "més de festa".
ResponEliminaPetonets i bon cap de setmana. MAR, de EQNME
Presentar-ho d'una manera o presentar-ho d'una altra.......el plat és el mateix però no és el mateix......
EliminaPetons, Mar!!!
Olga
Que bona! La veritat és que encara venen de gust les amanides i aquesta t'ha quedat bonissima! peotns
ResponEliminaEncara venen de gust les amanides, sí senyora!!! Però jo ja tinc ganes de començar a fer plats de tardor!!!!
EliminaPetons,
Olga
Quin nom més bonic! Entrada a la tardor amb records mariners....es veu deliciosa.
ResponEliminaMoltes gràcies......
EliminaPetons,
Olga
Amb aquestes calors encara van molt bé aquests plats i aquest fa una pinta boníssima. Petons.
ResponEliminaI tant!! Encara venen molt de gust......tot i que aquests últims dies ha començat a refrescar.....
EliminaPetons,
Olga
Un plat boníssim i supercomplet. Me'l quedo tot, però sobretot, les anxoves de la mare de la teva amiga. Mmmmm
ResponEliminaAix, sí, Anna!!! Són molt bones!!! Les prepara molt bé!!!
EliminaPetons,
Olga
Sort que aviat arribarà el fred!! i si, sempre vesteix més si mirem la presentació, uns bons entrants i molt complerts.
ResponEliminarecords
Esperem que no tardi gaire!!!!! Jo ja tinc ganes!!!!!
EliminaPetons, noies!!!
Olga