
L'activitat consistia en la presentació d'una de les tapes que formaran part de la propera edició de la fira Mercat de Mercats, que tindrà lloc a Barcelona durant els dies 18, 19 i 20 d'octubre al pla de la Catedral.
Vam fer una visita al mercat de Sta. Caterina i vam rebre dues excepcionals classes a càrrec de dos paradistes; el primer, especialitzat en bolets i la segona, especialitzada en bacallà.
A continuació, vam poder degustar i gaudir de:
- Un classe magistral del sumiller de Caves Gramona, José Roldán. Ens va presentar un dels seus vins blancs, "Mas Escorpí", amb el que posteriorment vam poder fer un maridatge.
- Degustació d'un exquisit arròs de bacallà i bolets, cuinat pel xef del Restaurant Ca la Nuri, en Xavier Bosch.
- Una col·lecció de coques delicioses de la Pastisseria Canal: coques salades, coca de llardons, coca prima de sucre amb pinyons, coca de crema farcida de melmelada d'albercoc i.....coca de crema farcida de crema (crema elevada al quadrat!!!).
- L'acompanyament de les coques amb cava Imperial.
Per mi va ser un dia excepcional que espero poder repetir. Vaig conèixer persones encantadores amb les que compartim una passió.....la cuina.
A sota comparteixo unes fotografies amb vosaltres. Cal dir, però, que la fotografia de grup ens l'ha facilitat l'Starbase, del blog Decuina.cat.
També us deixo uns enllaços a d'altres blogs dels que vam estar presents.
Salut!!

