El divendres vam realitzar el nostre taller mensual dels Amics i amigues de la Cuina, de Móra d'Ebre. Com sempre, ens acull l'espai de l'Agrobotiga 7 de Ribera. 

Entre tots i totes ens realitzen els tallers. Un mes toca aunes, un mes toca a altres,.....i així anem alternant i compartint les nostres experiències culinàries.
- CREMA DE PORRO, ABADEJO I PERA
- GOTETS DE BRANDADA I SALMOREJO
- TARTALETES DE FORMATGE, BACALLÀ FUMAT, ANXOVA I TOMACA CHERRY
- PASTÍS DE CODONYAT, FORMATGE I NOUS
![]() |
Els gosts estan presentats en una caixeta de fruita pintada amb pintura platejada |
Avui em centraré en els dos aperitius......
GOTETS DE BRANDADA D'ABADEJO I SALMOREJO.
La brandada i el salmorejo estan preparats amb la Thermomix. (Les dues receptes són del llibre Imprescindible). A la base del got posem la brandada i a sobre el salmorejo. 

TARTALETES DE FORMATGE, ABADEJO FUMAT, ANXOVA I TOMA CHERRY.
He utilitzat tartaletes però també ho podeu fer amb torradetes, pa.... Omplim la base de la tartaleta amb formatge cremós, a sobre hi posem un trosset d'abadejo fumant, una anxova (o mitja) i mitja tomaca cherry.
A partir d'ara ja podem començar a preparar els nostres plats, aperitius, torrons, dolços,....de Nadal. A mi.....m'encanta!!!!!