El divendres vam realitzar el nostre taller mensual dels Amics i amigues de la Cuina, de Móra d'Ebre. Com sempre, ens acull l'espai de l'Agrobotiga 7 de Ribera.
Entre tots i totes ens realitzen els tallers. Un mes toca aunes, un mes toca a altres,.....i així anem alternant i compartint les nostres experiències culinàries.
- CREMA DE PORRO, ABADEJO I PERA
- GOTETS DE BRANDADA I SALMOREJO
- TARTALETES DE FORMATGE, BACALLÀ FUMAT, ANXOVA I TOMACA CHERRY
- PASTÍS DE CODONYAT, FORMATGE I NOUS
Els gosts estan presentats en una caixeta de fruita pintada amb pintura platejada |
Avui em centraré en els dos aperitius......
GOTETS DE BRANDADA D'ABADEJO I SALMOREJO.
La brandada i el salmorejo estan preparats amb la Thermomix. (Les dues receptes són del llibre Imprescindible). A la base del got posem la brandada i a sobre el salmorejo.
TARTALETES DE FORMATGE, ABADEJO FUMAT, ANXOVA I TOMA CHERRY.
He utilitzat tartaletes però també ho podeu fer amb torradetes, pa.... Omplim la base de la tartaleta amb formatge cremós, a sobre hi posem un trosset d'abadejo fumant, una anxova (o mitja) i mitja tomaca cherry.
A partir d'ara ja podem començar a preparar els nostres plats, aperitius, torrons, dolços,....de Nadal. A mi.....m'encanta!!!!!
Que bo tot això, se'm fa la boca aigua!
ResponEliminaGràcies, Sara!!!!! Bona setmana!!!
EliminaPetons,
Olga
Bon recull, Olga!
ResponEliminaGràcies, Marina!!!! A partir d'ara.....a preparar el Nadal!!! Molt bona setmana!!!!
EliminaPetons,
Olga
Quin desplegament d'aperitius perfectes per les celebracions que s'acosten! Moltes gràcies per tantes idees! I com devien gaudir els assistents al taller! Una abraçada!
ResponEliminaI....jo m'ho vaig passar molt bé!!!!! Bona setmana, Mònica!!!
EliminaPetons,
Olga
Quins aperitius, Olga, són tots boníssims i molt ben presentats! I quina bona iniciativa la dels tallers de cuina, així podeu compartir receptes entre tots i passar una estona agradable. Petons.
ResponEliminaSón una molt bona experiència. Compartim, tastem, aprenem, riem, .......tota una teràpia!!!!
EliminaPetons,
Olga
Tindrem que montar la taula tipo buffet perque amb tantes coses no hi cabem.Molt original tot.Que tremoli la thermo.
ResponEliminaQue es prepari la Thermomix!!! Treurà fum!!!!!
EliminaPetons,
Olga
M'encanta veure aquestes receptes, bueno, i sobretot menjar-ne!! Com gaudeixo, unes receptes genials! petons
ResponEliminaGràcies, Roser!!!! M'alegro molt per les teves paraules!!! Petons,
EliminaOlga
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaQuins aperitius més originals!! M'ahgués agradat molt aquest taller segur, el vareu disfrutar,oi?
ResponEliminaPetonets
Sí, Núria!!!! Ens ho passem molt bé!!! És un bon espai d'intercanvi culinari.
EliminaSalut i petons,
Olga
Apaaaaa, com treballen les del sud del sud ;-)
ResponEliminaUn bon taller Olga!!
PTNTS
Dolça
M'encanten els gotets de brandada i salmorejo, i la presentació és molt sugerent! Un 10!!
ResponEliminaPetons de d'Alacant.
Cocinadelicatessen.blogspot.com
Què bo Olga, anem agafant idees que em penso que enguany a València ens toca cuinar!!!
ResponEliminaSi cuineu vosaltres......els vostres convidats us faran "la ola"!!!!
EliminaPetons, parella!!
Olga
Moltes gràcies per compartir tan bones idees! Ja vaig prenent nota pels menús de Nadal!
ResponEliminaAnna, el Nadal el tenim a tocar!!!! Jo també començo a planificar menús!!!
EliminaPetons,
Olga
Uf jo encara no he pensat res. Gracies per aquestes genials idees Olga.
ResponElimina