APERITIUS DE NADAL: GOTETS I TARTALETES


El divendres vam realitzar el nostre taller mensual dels Amics i amigues de la Cuina, de Móra d'Ebre. Com sempre, ens acull l'espai de l'Agrobotiga 7 de Ribera. 
Entre tots i totes ens realitzen els tallers. Un mes toca aunes, un mes toca a altres,.....i així anem alternant i compartint les nostres experiències culinàries. 

Aquest últim taller em va tocar a mi. Vaig preparar....... 

  • CREMA DE PORRO, ABADEJO I PERA 
  • GOTETS DE BRANDADA I SALMOREJO
  • Els gosts estan presentats en una caixeta de fruita pintada amb pintura platejada
  • TARTALETES DE FORMATGE, BACALLÀ FUMAT, ANXOVA I TOMACA CHERRY

  • PASTÍS DE CODONYAT, FORMATGE I NOUS
Avui em centraré en els dos aperitius......

GOTETS DE BRANDADA D'ABADEJO I SALMOREJO.
La brandada i el salmorejo estan preparats amb la Thermomix. (Les dues receptes són del llibre Imprescindible). A la base del got posem la brandada i a sobre el salmorejo. 

TARTALETES DE FORMATGE, ABADEJO FUMAT, ANXOVA I TOMA CHERRY
He utilitzat tartaletes però també ho podeu fer amb torradetes, pa.... Omplim la base de la tartaleta amb formatge cremós, a sobre hi posem un trosset d'abadejo fumant, una anxova (o mitja) i mitja tomaca cherry. 


A partir d'ara ja podem començar a preparar els nostres plats, aperitius, torrons, dolços,....de Nadal. A mi.....m'encanta!!!!!