Top blocs de receptes

diumenge, 10 de novembre de 2013

CRESTES SALADES VARIADES



D'un temps ençà m'agrada preparar crestes per sopar (de tant, en tant.....) .
Es fan ràpidament, són atractives pel jovent de casa i....no cal fregir-les!!!!Al forn es fan en un moment i no embrutes gairebé res. Les acompanyes amb una amanida i........ ja tens sopar!!!!! 

Gràcies a les idees de la Mònica Tarradellas, de l'Ensucrat(http://galetesimescosesdolces.blogspot.com.es/), m'he anat animant a preparar-les amb diferents ingredients. 

Aquestes són les 3 combinacions d'avui:
  1. Caballa i tomaca fregida 
  2. Pernil dolç tallat a trossets i formatge ratllat 
  3. Pernil dolç i sobrassada 

Recordem els passos.......
  1. Farcir les crestes i tancar-les amb una forquilla.                                  
  2. Pinzellar-les amb ou batut
  3. Empolvorar-les amb orenga, formatge ratllat, alfàbega, julivert....   
  4. Enfornar-les a 200º fins que estiguin daurades





11 comentaris:

  1. Apa, apa... com us cuideu a l'hora de sopar!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ep, que m'ho he deixat, heheh

      Ptnts
      Dolça
      :-D

      Elimina
    2. Bona setmana, Dolça!!!!Molts petonets!!!
      Olga

      Elimina
  2. Les crestes són delícioses com tu dius amb qualsevol ingredient, crec que no només agraden als més joves, als grans també entusiasmen!
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Cada vegada que provo uns ingredients diferents penso com tu!!! Admeten de tot!!!! Haurem de continuar experimentant.......
      Una abraçada i bona setmana!!!
      Olga

      Elimina
  3. Són fàcils de fer i sempre queden bones, què més volem! Bona tria pel farcit, Olga! Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Per al dia a dia hem de buscar coses faciletes i resultones!!!! Gràcies pel comentari, Marina!!!!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  4. M'encanten! he de provar fer-les al forn...

    ResponElimina
  5. és tot un honor que la inspiració d'aquestes supercrestes teves sigui una recepta del meu bloc! Però en realitat, són els teus farcits la gràcia de la recepta! Em quedo amb el de sobrassada i pernil! Moltíssimes gràcies i una abraçada!

    ResponElimina
  6. M'encanten les crestes per sopar. A més, al forn t'estalvies els greixos del fregit i són més saludables. La de verat i tomata ha d'estar boníssima. I la de pernil dolç i sobrassada..... Mmmmm! Petons.

    ResponElimina
  7. M'encanta. la pasta de les crestes la compres feta?
    Petonets.

    ResponElimina

Digue'm què opines!!!