Es fan ràpidament, són atractives pel jovent de casa i....no cal fregir-les!!!!Al forn es fan en un moment i no embrutes gairebé res. Les acompanyes amb una amanida i........ ja tens sopar!!!!!
Gràcies a les idees de la Mònica Tarradellas, de l'Ensucrat(http://galetesimescosesdolces.blogspot.com.es/), m'he anat animant a preparar-les amb diferents ingredients.
- Caballa i tomaca fregida
- Pernil dolç tallat a trossets i formatge ratllat
- Pernil dolç i sobrassada
Recordem els passos.......
- Farcir les crestes i tancar-les amb una forquilla.
- Pinzellar-les amb ou batut
- Empolvorar-les amb orenga, formatge ratllat, alfàbega, julivert....
- Enfornar-les a 200º fins que estiguin daurades
Apa, apa... com us cuideu a l'hora de sopar!
ResponEliminaEp, que m'ho he deixat, heheh
EliminaPtnts
Dolça
:-D
Bona setmana, Dolça!!!!Molts petonets!!!
EliminaOlga
Les crestes són delícioses com tu dius amb qualsevol ingredient, crec que no només agraden als més joves, als grans també entusiasmen!
ResponEliminaPetons
Cada vegada que provo uns ingredients diferents penso com tu!!! Admeten de tot!!!! Haurem de continuar experimentant.......
EliminaUna abraçada i bona setmana!!!
Olga
Són fàcils de fer i sempre queden bones, què més volem! Bona tria pel farcit, Olga! Petons
ResponEliminaPer al dia a dia hem de buscar coses faciletes i resultones!!!! Gràcies pel comentari, Marina!!!!
EliminaPetonets,
Olga
M'encanten! he de provar fer-les al forn...
ResponEliminaés tot un honor que la inspiració d'aquestes supercrestes teves sigui una recepta del meu bloc! Però en realitat, són els teus farcits la gràcia de la recepta! Em quedo amb el de sobrassada i pernil! Moltíssimes gràcies i una abraçada!
ResponEliminaM'encanten les crestes per sopar. A més, al forn t'estalvies els greixos del fregit i són més saludables. La de verat i tomata ha d'estar boníssima. I la de pernil dolç i sobrassada..... Mmmmm! Petons.
ResponEliminaM'encanta. la pasta de les crestes la compres feta?
ResponEliminaPetonets.