Les crestes que avui us presento són una prova que vaig fer fa unes setmanes.
Tenia brandada de bacallà (feta amb la meva companya Thermomix;recepta del llibre Imprescindible), tenia oblees, volia fer un sopar ràpid i......van sortir unes crestes delicioses.
Últimament, la brandada em porta de cap!!!!
Les crestes són molt senzilles de fer i ens solucionen algun sopar; també podem formar part d'un sopar informal de dissabte a la nit.....
Recordem els passos a seguir:
|
INGREDIENTS: Brandada, oblees, ou |
|
MMMmmmmmm....brandada...... |
|
Omplim les crestes i les tanquem amb ajuda d'una forquilla |
|
Pintem les crestes amb ou batut i les empolvorem amb julivert, orenga, alfàbega.... |
|
Les enfornem a 200º durant uns 15 min. o fins que estan daurades |
|
Al plat!!! A gaudir d'elles!!! |
Uala....!
ResponEliminaNo és la primera vegada que les fas... han d'estar bones.
I, al forn més saludables!
Aviat les faré (segur !!!)
Un abrazo.
Miriam
Ya me explicarás.......¡besos!
EliminaOlga
Quan te les vaig veure pel whapps te les vaig copiar... són molt bones ;-)
ResponEliminaPtnts
Dolça
A mi em farien mal......bé, la brandada em faria mal!!!!!
EliminaPetons,
Olga
mmm! No les he fet mai amb brandada, apuntadíssimes, Olga, han de ser boníssimes!
ResponEliminaMarina, ja veuràs com t'agradaran!!! Em xiflen!!!!!
EliminaPetons,
Olga
M'encanta la brandada, en aquest cas deu haver de ser ben espessa per anar dins. Una solució de sopar. Petonets.
ResponEliminaSí, és veritat, aquesta és espessa espessa!!!! MMmmmm.....més bona encara!!!!
EliminaPetons,
Olga
Aixòa ha d´estar boníssim! m´agraden molt les empanadilles i la brandada de bacallà...per tant, és una recepta ideal per a mi.
ResponEliminaCristina, sí que ho són bones, sí!!! A mi em farien mal......La brandada me la menjaria a cullerades.....jejejejej....
EliminaPetons,
Olga
Que bones!!! I un cop tens feta la brandada és un plat ràpid! petons
ResponEliminaI tant!!! Ràpid i net!!!! T'estalvies la "fregitela" i tot lo que s'embruta!!!
EliminaPetons,
Olga
Em sembla que en faré com a aperitiu per Cap d'Any o alguna altra d'aquestes Festes que arriben! Petons!
ResponEliminaAmb aquest comentari....m'afalagues!!!! M'agrada que t'agradi!!!!
EliminaPetons,
Olga
Una nueva idea con la brandada,
ResponEliminano las he comido así pero me apunto
Una pregunta y la receta de la¿¿¿ brandada????
porque yo no la acierto hay tantas opiniones..Un saludo
Espero tu respuesta.
Ay.....Antonia! La brandada la hago con la Thermomix (aceite, bacalao, ajos y leche). No te puedo ayudar mucho.......
Elimina¡Besos!
Olga
Oidà la reina de les crestes! Amb brandada una autèntica delícia segur. No les he tastat mai. Serà qüestió de...
ResponEliminaUna abraçada Olga,
Nani
JJjajajjaja!!! Mira....que fins fa poc gairebé mai havia fet crestes!!!! El fet de poder-les coure al forn i no haver de fregir-les m'ha animant a preparar-les de tant en tant.
EliminaPetons, Nani!!!!
Olga
Una recepta fantàstica per solucionar un sopar en un pis-pas. La brandada de bacallà em xifla. Han d'estar bonissimes les crestes :) I amb una mica de melmelada de pebrot escalivat de la Bet i la Mireia... :O Petonets guapa. MAR, de EQNME
ResponEliminaBona idea la de la melmelada!!!! Te les penses totes!!!!!
EliminaPetons,
Olga
L'altre dia, després de llegir els posts que has publicat amb crestes, em vaig animar i en vaig fer unes amb tonyina i olives. Què bones estaven! Aquestes de brandada crec que seran les pròximes, tenen una pinta irresistible. Petons.
ResponEliminaGràcies pel teu comentari, Chus!!!És tot un honor!!!!
EliminaPetons,
Olga
És ràpid i saludable!!!! T'estalvies la "fregitela"......i tot lo que s'embruta!!!!
ResponEliminaPetons,
Olga