Top blocs de receptes

diumenge, 8 de desembre de 2013

CRESTES DE BRANDADA DE BACALLÀ


Les crestes que avui us presento són una prova que vaig fer fa unes setmanes. 
Tenia brandada de bacallà (feta amb la meva companya Thermomix;recepta del llibre Imprescindible), tenia oblees, volia fer un sopar ràpid i......van sortir unes crestes delicioses.
Últimament, la brandada em porta de cap!!!! 
Les crestes són molt senzilles de fer i ens solucionen algun sopar; també podem formar part d'un sopar informal de dissabte a la nit.....
Recordem els passos a seguir:


INGREDIENTS: Brandada, oblees, ou 

MMMmmmmmm....brandada......

Omplim les crestes i les tanquem amb ajuda d'una forquilla

Pintem les crestes amb ou batut i les empolvorem amb julivert, orenga, alfàbega....

Les enfornem a 200º durant uns 15 min. o fins que estan daurades

Al plat!!! A gaudir d'elles!!!



23 comentaris:

  1. Uala....!
    No és la primera vegada que les fas... han d'estar bones.
    I, al forn més saludables!
    Aviat les faré (segur !!!)
    Un abrazo.
    Miriam

    ResponElimina
  2. Quan te les vaig veure pel whapps te les vaig copiar... són molt bones ;-)
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi em farien mal......bé, la brandada em faria mal!!!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  3. mmm! No les he fet mai amb brandada, apuntadíssimes, Olga, han de ser boníssimes!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Marina, ja veuràs com t'agradaran!!! Em xiflen!!!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  4. M'encanta la brandada, en aquest cas deu haver de ser ben espessa per anar dins. Una solució de sopar. Petonets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, és veritat, aquesta és espessa espessa!!!! MMmmmm.....més bona encara!!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  5. Aixòa ha d´estar boníssim! m´agraden molt les empanadilles i la brandada de bacallà...per tant, és una recepta ideal per a mi.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Cristina, sí que ho són bones, sí!!! A mi em farien mal......La brandada me la menjaria a cullerades.....jejejejej....
      Petons,
      Olga

      Elimina
  6. Que bones!!! I un cop tens feta la brandada és un plat ràpid! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant!!! Ràpid i net!!!! T'estalvies la "fregitela" i tot lo que s'embruta!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  7. Em sembla que en faré com a aperitiu per Cap d'Any o alguna altra d'aquestes Festes que arriben! Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amb aquest comentari....m'afalagues!!!! M'agrada que t'agradi!!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  8. Una nueva idea con la brandada,
    no las he comido así pero me apunto
    Una pregunta y la receta de la¿¿¿ brandada????
    porque yo no la acierto hay tantas opiniones..Un saludo
    Espero tu respuesta.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ay.....Antonia! La brandada la hago con la Thermomix (aceite, bacalao, ajos y leche). No te puedo ayudar mucho.......
      ¡Besos!
      Olga

      Elimina
  9. Oidà la reina de les crestes! Amb brandada una autèntica delícia segur. No les he tastat mai. Serà qüestió de...
    Una abraçada Olga,
    Nani

    ResponElimina
    Respostes
    1. JJjajajjaja!!! Mira....que fins fa poc gairebé mai havia fet crestes!!!! El fet de poder-les coure al forn i no haver de fregir-les m'ha animant a preparar-les de tant en tant.
      Petons, Nani!!!!
      Olga

      Elimina
  10. Una recepta fantàstica per solucionar un sopar en un pis-pas. La brandada de bacallà em xifla. Han d'estar bonissimes les crestes :) I amb una mica de melmelada de pebrot escalivat de la Bet i la Mireia... :O Petonets guapa. MAR, de EQNME

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona idea la de la melmelada!!!! Te les penses totes!!!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  11. L'altre dia, després de llegir els posts que has publicat amb crestes, em vaig animar i en vaig fer unes amb tonyina i olives. Què bones estaven! Aquestes de brandada crec que seran les pròximes, tenen una pinta irresistible. Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies pel teu comentari, Chus!!!És tot un honor!!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  12. És ràpid i saludable!!!! T'estalvies la "fregitela"......i tot lo que s'embruta!!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina

Digue'm què opines!!!