Top blocs de receptes

diumenge, 15 de desembre de 2013

TRENA DE CODONYAT I NOUS




Després d'haver fet el pastís de codonyat, formatge i nous del Bloc "La Cocina de los Inventos" vaig fer aquesta trena. A diferència del pastís, a la trena no vaig incloure l'ingredient làctic. Em sabia greu que el meu marit no pogués tastar aquest pastís tan bo (no li agrada el formatge!!!) i vaig pensar en fer aquesta petita modificació. 
Igual que el pastís de la Joaquina Mayós, va agradar moltíssim!!!!! 
En aquest pas a pas, recordem com es fa la trena......

Necessitarem.....
  • 1 làmina de pasta de full rectangular
  • Codonyat (si és casolà, millor!!!!)
  • Nous trossejades
  • 1 ou

Com ho farem.......


Al centre deixem un espai pel codonyat. Fem els talls que seran els que donaran la forma a la trena.

Col·loquem el codonyat al centre i escampem les nous trossejades


Trenem.......



Pintem la trena amb ou batut

Ho enfornem a 200º durant uns 15-20 minuts.

Refredem la trena

Quan estigui freda, l'empolvorem amb sucre glass




21 comentaris:

  1. Tinc codonyat que vaig fer fa unes setmanes i aquesta recepta teva m'ha agradat, a veure si m'animo. Petons !!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Anima't, ja veuràs com us agrada!!!!
      Petons, Jose!!!
      Olga

      Elimina
  2. Com es nota que aquest any hem fet codonyat en quantitats industrial, ehhhh!!!!!

    M'encanta el perfecte que t'ha quedat el trenat.

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. Codonyat per parar un tren!!!!! Hhahahahahha!!!! És que és tan bo......
      Petons, Dolça!
      Olga

      Elimina
  3. Quin tip de cuinar coses bones que et fas, jo encara m'hi he de posar, vull fer coraçons el diumenge.
    Molts petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. OOohh!!! Els corassons.......m'encanten!!! SEgur que et quedaran deliciosos!! I faràs unes fotos...fantàstiques!!
      Petons, Sara!!!
      Olga

      Elimina
  4. Es clar que deuria agradar també! LA pinta és excelent!! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Roser!!!! Va agradar....moltíssim!!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  5. Uf! i si li poses formatge ja és la bomba...gràcies per les teves floretes sobre la meva decoració als torrons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Cristina, no són floretes!!! Són veritats!!!!
      La combinació codonyat i formatge m'encanta...
      Petons,
      Olga

      Elimina
  6. Què bona aquesta trena, Mònica, I queda molt bonica. Veig que el teu marit és dels meus, anti-formatge. Jo així la trobo perfecta. Petons.

    ResponElimina
  7. Olga, m'he fet un embolic I t'he rebatejat com a Mònica, la d'Ensucrat! Totes dues teniu el blog amb un color semblant I m'he despistat. Més Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. JJjajajajaj!!! No passa res!!!! Tot un plaer que em confonguis amb la Mònica!!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  8. Quina gran idea!!! i ben fàcil, tinc molt codonyat també i aquesta és una bona manera de despatxar-lo, jajajja!
    Bon Nadal, guapa!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon Nadal, Mercè!!!!
      Sí, aquesta és una bona manera d'utilitzar el codonyat!!!! És molt bo......
      Petons!!!
      Olga

      Elimina
  9. mmm! M'encanta el farcit que has triat, Olga!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Marina!!!! És que ens agrada molt el codonyat!!!!
      Petons,
      olga

      Elimina
  10. Tinc codonyat, o sigui que la faig avui mateix!!! Qué bona que ha de ser!!! Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mònica, ja veuràs com us agradarà!!!! Petonets!!!!!
      Olga

      Elimina
  11. Tengo membrillo y son fan de las trenzas de hojaldre, no se me había ocurrido rellenarla así... pero creo que le pondré un poquito de queso también :)
    Me ha encantado y seguro que en casa gusta mucho.
    Un besico y feliz Navidad Olga.

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¡Pilar, ponle queso!!! ¡Está buenísima!
      Que paséis una Feliz Navidad!!!!
      Besos, Pilar!
      Olga

      Elimina

Digue'm què opines!!!