Després d'haver fet el pastís de codonyat, formatge i nous del Bloc "La Cocina de los Inventos" vaig fer aquesta trena. A diferència del pastís, a la trena no vaig incloure l'ingredient làctic. Em sabia greu que el meu marit no pogués tastar aquest pastís tan bo (no li agrada el formatge!!!) i vaig pensar en fer aquesta petita modificació.
Igual que el pastís de la Joaquina Mayós, va agradar moltíssim!!!!!
En aquest pas a pas, recordem com es fa la trena......
Necessitarem.....
- 1 làmina de pasta de full rectangular
- Codonyat (si és casolà, millor!!!!)
- Nous trossejades
- 1 ou
Com ho farem.......
|
Al centre deixem un espai pel codonyat. Fem els talls que seran els que donaran la forma a la trena. |
|
Col·loquem el codonyat al centre i escampem les nous trossejades |
|
Trenem....... |
|
Pintem la trena amb ou batut |
|
Ho enfornem a 200º durant uns 15-20 minuts. |
|
Refredem la trena |
|
Quan estigui freda, l'empolvorem amb sucre glass |
Tinc codonyat que vaig fer fa unes setmanes i aquesta recepta teva m'ha agradat, a veure si m'animo. Petons !!
ResponEliminaAnima't, ja veuràs com us agrada!!!!
EliminaPetons, Jose!!!
Olga
Com es nota que aquest any hem fet codonyat en quantitats industrial, ehhhh!!!!!
ResponEliminaM'encanta el perfecte que t'ha quedat el trenat.
PTNTS
Dolça
Codonyat per parar un tren!!!!! Hhahahahahha!!!! És que és tan bo......
EliminaPetons, Dolça!
Olga
Quin tip de cuinar coses bones que et fas, jo encara m'hi he de posar, vull fer coraçons el diumenge.
ResponEliminaMolts petons.
OOohh!!! Els corassons.......m'encanten!!! SEgur que et quedaran deliciosos!! I faràs unes fotos...fantàstiques!!
EliminaPetons, Sara!!!
Olga
Es clar que deuria agradar també! LA pinta és excelent!! petons
ResponEliminaGràcies, Roser!!!! Va agradar....moltíssim!!!!
EliminaPetons,
Olga
Uf! i si li poses formatge ja és la bomba...gràcies per les teves floretes sobre la meva decoració als torrons.
ResponEliminaCristina, no són floretes!!! Són veritats!!!!
EliminaLa combinació codonyat i formatge m'encanta...
Petons,
Olga
Què bona aquesta trena, Mònica, I queda molt bonica. Veig que el teu marit és dels meus, anti-formatge. Jo així la trobo perfecta. Petons.
ResponEliminaOlga, m'he fet un embolic I t'he rebatejat com a Mònica, la d'Ensucrat! Totes dues teniu el blog amb un color semblant I m'he despistat. Més Petons.
ResponEliminaJJjajajajaj!!! No passa res!!!! Tot un plaer que em confonguis amb la Mònica!!!!
EliminaPetons,
Olga
Quina gran idea!!! i ben fàcil, tinc molt codonyat també i aquesta és una bona manera de despatxar-lo, jajajja!
ResponEliminaBon Nadal, guapa!!!
Bon Nadal, Mercè!!!!
EliminaSí, aquesta és una bona manera d'utilitzar el codonyat!!!! És molt bo......
Petons!!!
Olga
mmm! M'encanta el farcit que has triat, Olga!!
ResponEliminaGràcies, Marina!!!! És que ens agrada molt el codonyat!!!!
EliminaPetons,
olga
Tinc codonyat, o sigui que la faig avui mateix!!! Qué bona que ha de ser!!! Petons!
ResponEliminaMònica, ja veuràs com us agradarà!!!! Petonets!!!!!
EliminaOlga
Tengo membrillo y son fan de las trenzas de hojaldre, no se me había ocurrido rellenarla así... pero creo que le pondré un poquito de queso también :)
ResponEliminaMe ha encantado y seguro que en casa gusta mucho.
Un besico y feliz Navidad Olga.
¡Pilar, ponle queso!!! ¡Está buenísima!
EliminaQue paséis una Feliz Navidad!!!!
Besos, Pilar!
Olga