Top blocs de receptes

dilluns, 20 de gener de 2014

EXPERIÈNCIA ENOGASTRONÒMICA AL 7 DE RIBERA

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Móra d'Ebre una nova experiència relacionada amb la gastronomia. El vespre de dissabte, al 7 de Ribera, unes 30 persones vam gaudir d'una activitat enogastronòmica a càrrec del Celler Bernaví i el restaurant "Nou Moderno", tots dos de Vilalba dels Arcs, de la comarca veïna de la Terra Alta. 

L'Agrobotiga i Hostal Rural 7 de Ribera és un dels espais de Móra d'Ebre que ha format part de la ruta de " La Tapa Porca", una novetat a la nostra població que s'ha organitzat amb motiu de la festa de St. Antoni. 
Hem pogut gaudir, per 2€, a diferents bars de la nostra població d'una varietat de tapes que tenen com a ingredient base el porc.  Molt bona iniciativa!!!! 
 

Tapa de pa de vidre i pernil ibèric. Piscolabis Gastrobar
Brotxeta d'ibèric i Carpaccio de peus de porc amb vinagreta i pinyons. Sota de Copes
Tornem al motiu principal d'aquesta entrada! El Jordi Solé Blasi ha estat l'ànima de l'activitat enogastronòmica del 7 de Ribera. Cap allà dos quarts de nou ja tenia la sala enllestida i els cuiners treballaven intensament per presentar-nos una gran nit gastronòmica. 
  

   

Ens van rebre amb un assortit d'embotits tradicionals, la botifarra blanca i negra i el xoriço. 

                                   







També vam poder tastar oli de Miravet, acompanyat de sals condimentades amb olives.  

  





Marco Bernava del Celler Bernaví i Josep Vallespí del Nou Moderno
Rosa Vallespí, la Xef del Nou Moderno
Els entrants van ser maridats amb un excel·lent vi blanc Garnatxa Blanca, Notte Bianca........
Ravioli de bacallà marinat amb foie i formatge de cabra

Cruixent de sobrassada i pinyons 
El plat principal va ser maridat amb un Cabernet Sauvignon i Cabernet Franc, Ca' Vernet.....
Galta de porc ibèric acompanyat de truita en suc i xips de carabassa


El maridatge de les postres va ser molt atrevit.....un 3D3 (Sirah, Merlot, Garnatxa Negra)

Tronc de xocolata i nata, amb sèsam i maduixes
 Si voleu visitar el Celler i el Restaurant......
Moltes felicitats a tot l'equip que ho vau fer possible!!!! 

Gino, Rosa,  Josep , Marco i Jordi
Vam gaudir d'un bon espai, d'un bon sopar, d'un bon ambient i d'una bona companyia!

11 comentaris:

  1. MMMMMM

    Què bona experiència!
    Així si que es pot gaudir....

    Salut!
    Miriam

    ResponElimina
  2. Uns plats excel•lents i un maridatge molt interessant. Unes festes de Sant Antoni molt ben aprofitades. Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Una experiència molt novedosa a la nostra població!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  3. Molt bona iniciativa, sí!! Com us cuideu, per aquí baix!! M'ha agradat tornar-te a veure, Olga! Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, l'Agrobotiga 7 de Ribera va tenir una bona pensada!!! Allí és on, mensualment, ens trobem els Amics i Amigues de la Cuina de Móra d'Ebre i on compartim receptes i plats.
      Petons,Marina!
      Olga

      Elimina
  4. Ja t'ho he dit per algun altre lloc Olga... us veig molt actius per Terres de l'Ebre i em sembla que ens hauràs de convidar a baixar de tant en tant que pel camp de Tarragona estem una miqueta adormits .

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això està fet!!! Tinc dues rutes pensades.....
      Petons, Dolça!
      Olga

      Elimina
  5. Aquestes iniciatives estan molt bé per donar a conèxer locals i també plats, quan ho fan aquí a Lleida no ens ho perdem!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens tota la raó, Eva!! Si no som nosaltres els que ens donem a conèixer i valorem la nostra riquesa...no ho fará ningú!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  6. Em quedo amb la Tapa Porca... a mi m'aguessin fet mal! Quina passada!

    ResponElimina

Digue'm què opines!!!