Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Móra d'Ebre una nova experiència relacionada amb la gastronomia. El vespre de dissabte, al 7 de Ribera, unes 30 persones vam gaudir d'una activitat enogastronòmica a càrrec del Celler Bernaví i el restaurant "Nou Moderno", tots dos de Vilalba dels Arcs, de la comarca veïna de la Terra Alta.
L'Agrobotiga i Hostal Rural 7 de Ribera és un dels espais de Móra d'Ebre que ha format part de la ruta de " La Tapa Porca", una novetat a la nostra població que s'ha organitzat amb motiu de la festa de St. Antoni.
Hem pogut gaudir, per 2€, a diferents bars de la nostra població d'una varietat de tapes que tenen com a ingredient base el porc. Molt bona iniciativa!!!!
|
Tapa de pa de vidre i pernil ibèric. Piscolabis Gastrobar |
|
Brotxeta d'ibèric i Carpaccio de peus de porc amb vinagreta i pinyons. Sota de Copes |
Tornem al motiu principal d'aquesta entrada! El Jordi Solé Blasi ha estat l'ànima de l'activitat enogastronòmica del 7 de Ribera. Cap allà dos quarts de nou ja tenia la sala enllestida i els cuiners treballaven intensament per presentar-nos una gran nit gastronòmica.
Ens van rebre amb un assortit d'embotits tradicionals, la botifarra blanca i negra i el xoriço.
També vam poder tastar oli de Miravet, acompanyat de sals condimentades amb olives.
|
Marco Bernava del Celler Bernaví i Josep Vallespí del Nou Moderno |
|
Rosa Vallespí, la Xef del Nou Moderno |
Els entrants van ser maridats amb un excel·lent vi blanc Garnatxa Blanca, Notte Bianca........
|
Ravioli de bacallà marinat amb foie i formatge de cabra |
|
Cruixent de sobrassada i pinyons |
El plat principal va ser maridat amb un Cabernet Sauvignon i Cabernet Franc, Ca' Vernet.....
|
Galta de porc ibèric acompanyat de truita en suc i xips de carabassa
|
|
El maridatge de les postres va ser molt atrevit.....un 3D3 (Sirah, Merlot, Garnatxa Negra) |
|
Tronc de xocolata i nata, amb sèsam i maduixes |
Si voleu visitar el Celler i el Restaurant......
Moltes felicitats a tot l'equip que ho vau fer possible!!!!
|
Gino, Rosa, Josep , Marco i Jordi |
Vam gaudir d'un bon espai, d'un bon sopar, d'un bon ambient i d'una bona companyia!
MMMMMM
ResponEliminaQuè bona experiència!
Així si que es pot gaudir....
Salut!
Miriam
Sí que vam gaudir, sí!!!
EliminaPetons,
Olga
Uns plats excel•lents i un maridatge molt interessant. Unes festes de Sant Antoni molt ben aprofitades. Petons.
ResponEliminaUna experiència molt novedosa a la nostra població!!!
EliminaPetons,
Olga
Molt bona iniciativa, sí!! Com us cuideu, per aquí baix!! M'ha agradat tornar-te a veure, Olga! Petons
ResponEliminaSí, l'Agrobotiga 7 de Ribera va tenir una bona pensada!!! Allí és on, mensualment, ens trobem els Amics i Amigues de la Cuina de Móra d'Ebre i on compartim receptes i plats.
EliminaPetons,Marina!
Olga
Ja t'ho he dit per algun altre lloc Olga... us veig molt actius per Terres de l'Ebre i em sembla que ens hauràs de convidar a baixar de tant en tant que pel camp de Tarragona estem una miqueta adormits .
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Això està fet!!! Tinc dues rutes pensades.....
EliminaPetons, Dolça!
Olga
Aquestes iniciatives estan molt bé per donar a conèxer locals i també plats, quan ho fan aquí a Lleida no ens ho perdem!
ResponEliminaTens tota la raó, Eva!! Si no som nosaltres els que ens donem a conèixer i valorem la nostra riquesa...no ho fará ningú!!!
EliminaPetons,
Olga
Em quedo amb la Tapa Porca... a mi m'aguessin fet mal! Quina passada!
ResponElimina