Top blocs de receptes

diumenge, 12 de gener de 2014

LLIBRETS VARIATS


Iniciem la setmana amb un llibrets, un segon plat amb molt èxit entre grans i petits. Segons com els farcim podem pensar en llibrets per grans o llibrets per  petits. 
Avui us donaré alguna idea més per farcir els vostres llibrets! Potser vosaltres ja les haureu experimentat....

La base dels llibrets és la carn, el llom de tocino. Heu de fer que us el tallin finet, finet i, si és possible, de llom de dos colors. Saleu la carn i prepareu-vos per farcir els llibrets. 



                                  


Farcit 1: BRANDADA DE BACALLÀ
Farcit 2: SOBRASSADA 
Farcit 3: FORMATGE I TAQUETS PETITS DE PERNIL SALAT
Farcit 4: BRANDADA I TAQUETS PETITS DE PERNIL SALAT
Tanquem els llibrets amb dos escuradents
Els passem per ou i pa ratllat
Els fregim en oli abundat 
                        
 I.....bon profit!!!! A gaudir !!!   
Que tingueu una bona setmana! S'apropa St. Antoni i a molts pobles és Festa Major d' Hivern......
     
                                     











26 comentaris:

  1. Els llibrets són un dels plats preferits de les bibliotecàries ( i dels bons lectors en general!)!! hahahahahaha Sopa de lletres, llibrets i mil fulls de postres!
    Són molt originals aquests llibrets teus! A vegades ens encaparrem en fer una cosa sempre de la mateixa manera i només cal farcir-los diferent per renovar-los totalment!! Gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. A la cuina (com en molts altres àmbits...) s'han d'anar provant coses noves!!!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  2. Mmmmmm
    M'has fet recordar la infància!
    Doncs els faré i els portaré per Sant Antoni a Ascó.
    Una abraçada.
    Miriam

    ResponElimina
  3. Quins llibrets més originals!!! Em quedo sense dubte amb el de brandada de bacallà! ha de ser espectacular! I els llibrets agraden a tothom, grans i petits!
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, Núria!!! És espectacular!! No té nom!!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  4. Quines idees tan genials! M'ha encantat! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!!! Els meus preferits......tots!!!! jejeejejje...
      Petons,
      Olga

      Elimina
  5. Ooooh, amb brandada de bacallà! M'han robat el cor. Fantàstics. Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Prova'l...Chus...ja veuràs què bo!!!! I amb pernil....ja no et dic res!!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  6. Respostes
    1. Doncs...ja saps!!! Tots, tots i tots!!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  7. nenaaaa, farcits amb brandada!!!! aquest si que són per a mi ;-)

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. No t'ho creuràs però quan els vaig fer....vaig pensar en tu!!!! Són....són....són....no hi ha paraules!!!!
      Petons,Dolça
      Olga

      Elimina
  8. Nena, quina varietat més variada. A mi que m'agrada tant el llom de porc.
    Fa un goig...
    Una abraçada i aviat ens veurem. Per cert, una taula parada de meravella!
    Nani

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies per les teves paraules, Nani!!!! Sí, aviat ens veurem!!! Ja en tinc ganes!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  9. És el meu plat de carn preferit des de que era petita. Ma mare els prepara espectaculars. El meu preferit, de formatge i sobrassada...aquests teus han de ser boníssims. Et manllevo la idea de la brandada de bacallà! Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mmmmm...de sobrassada i formatge!!! Quina delícia!!! Quan els torni a preparar.....a per ell!!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  10. Gràcies per totes aquestes idees a ma filla li encanten. Petonets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. De res!!! Ens anem donant idees uns als altres!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  11. Quina bona idea per fer-los diferents als tradicionals :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hem d'anar variant per no avorrir-nos!!!
      Salut!
      Olga

      Elimina
  12. De vegades fem associacions d'idees; no havia relacionat llibret i bacallà però m'agrada el llomillet amb puré de poma, potser també sortiria un bon llibret? GRÀCIES:=)MªAssumpció

    ResponElimina
    Respostes
    1. Assumpció,sortiria un llibret exquisit!!!! Ho haurem de provar........
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  13. M'encanten els llibrets!! i sempre els he fet de formatge i pernil dolç, que sosa que sóc!! aquestes noves versions me les apunto per provar-les, no sabria amb quina quedar-me!! a veure si ens podem coneixer el 22 a Tgn ;-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Prova-les totes, Eva!!!!! Prova-les!!!!
      Vinga, a veure si ens podem conèixer!!!! Jo hi aniré!!!
      Salut i petons,
      Olga

      Elimina

Digue'm què opines!!!