Iniciem la setmana amb un llibrets, un segon plat amb molt èxit entre grans i petits. Segons com els farcim podem pensar en llibrets per grans o llibrets per petits.
Avui us donaré alguna idea més per farcir els vostres llibrets! Potser vosaltres ja les haureu experimentat....
La base dels llibrets és la carn, el llom de tocino. Heu de fer que us el tallin finet, finet i, si és possible, de llom de dos colors. Saleu la carn i prepareu-vos per farcir els llibrets.
|
Farcit 1: BRANDADA DE BACALLÀ |
|
Farcit 2: SOBRASSADA |
|
Farcit 3: FORMATGE I TAQUETS PETITS DE PERNIL SALAT |
|
Farcit 4: BRANDADA I TAQUETS PETITS DE PERNIL SALAT |
|
Tanquem els llibrets amb dos escuradents |
|
Els passem per ou i pa ratllat |
|
Els fregim en oli abundat |
I.....bon profit!!!! A gaudir !!!
Que tingueu una bona setmana! S'apropa St. Antoni i a molts pobles és Festa Major d' Hivern......
Els llibrets són un dels plats preferits de les bibliotecàries ( i dels bons lectors en general!)!! hahahahahaha Sopa de lletres, llibrets i mil fulls de postres!
ResponEliminaSón molt originals aquests llibrets teus! A vegades ens encaparrem en fer una cosa sempre de la mateixa manera i només cal farcir-los diferent per renovar-los totalment!! Gràcies!
A la cuina (com en molts altres àmbits...) s'han d'anar provant coses noves!!!!!
EliminaPetons,
Olga
Mmmmmm
ResponEliminaM'has fet recordar la infància!
Doncs els faré i els portaré per Sant Antoni a Ascó.
Una abraçada.
Miriam
Molt bé!!!! Bones Festessss!!!
EliminaPetons,
Olga
Quins llibrets més originals!!! Em quedo sense dubte amb el de brandada de bacallà! ha de ser espectacular! I els llibrets agraden a tothom, grans i petits!
ResponEliminaPetons
Sí, Núria!!! És espectacular!! No té nom!!!!
EliminaPetons,
Olga
Quines idees tan genials! M'ha encantat! petons
ResponEliminaMoltes gràcies!!!! Els meus preferits......tots!!!! jejeejejje...
EliminaPetons,
Olga
Ooooh, amb brandada de bacallà! M'han robat el cor. Fantàstics. Petons.
ResponEliminaProva'l...Chus...ja veuràs què bo!!!! I amb pernil....ja no et dic res!!!!
EliminaPetons,
Olga
Oh! tots me¡ls menjaria tots!
ResponEliminaDoncs...ja saps!!! Tots, tots i tots!!!!
EliminaPetons,
Olga
nenaaaa, farcits amb brandada!!!! aquest si que són per a mi ;-)
ResponEliminaPTNTS
Dolça
No t'ho creuràs però quan els vaig fer....vaig pensar en tu!!!! Són....són....són....no hi ha paraules!!!!
EliminaPetons,Dolça
Olga
Nena, quina varietat més variada. A mi que m'agrada tant el llom de porc.
ResponEliminaFa un goig...
Una abraçada i aviat ens veurem. Per cert, una taula parada de meravella!
Nani
Gràcies per les teves paraules, Nani!!!! Sí, aviat ens veurem!!! Ja en tinc ganes!!!
EliminaPetons,
Olga
És el meu plat de carn preferit des de que era petita. Ma mare els prepara espectaculars. El meu preferit, de formatge i sobrassada...aquests teus han de ser boníssims. Et manllevo la idea de la brandada de bacallà! Petons!
ResponEliminaMmmmm...de sobrassada i formatge!!! Quina delícia!!! Quan els torni a preparar.....a per ell!!!!
EliminaPetons,
Olga
Gràcies per totes aquestes idees a ma filla li encanten. Petonets.
ResponEliminaDe res!!! Ens anem donant idees uns als altres!!!
EliminaPetons,
Olga
Quina bona idea per fer-los diferents als tradicionals :)
ResponEliminaHem d'anar variant per no avorrir-nos!!!
EliminaSalut!
Olga
De vegades fem associacions d'idees; no havia relacionat llibret i bacallà però m'agrada el llomillet amb puré de poma, potser també sortiria un bon llibret? GRÀCIES:=)MªAssumpció
ResponEliminaAssumpció,sortiria un llibret exquisit!!!! Ho haurem de provar........
EliminaPetonets,
Olga
M'encanten els llibrets!! i sempre els he fet de formatge i pernil dolç, que sosa que sóc!! aquestes noves versions me les apunto per provar-les, no sabria amb quina quedar-me!! a veure si ens podem coneixer el 22 a Tgn ;-)
ResponEliminaProva-les totes, Eva!!!!! Prova-les!!!!
EliminaVinga, a veure si ens podem conèixer!!!! Jo hi aniré!!!
Salut i petons,
Olga