Top blocs de receptes

diumenge, 16 de març de 2014

"EMBLANCO" DE BACALLÀ FRESC


Després d'uns dies sense publicar......torno amb una recepta de peix i feta amb la Thermomix.
Us presento un plat molt saludable i d'un gust exquisit. És molt suau i de fàcil digestió. A casa ens agrada molt!!!!
He fet una petita modificació respecte a la recepta original: no hi poso pebrot verd i afegeixo un polsim de julivert al peix. 

QUÈ NECESSITEM?

  • 300g de peix blanc (en aquest cas, bacallà fresc)
  • 1 tomaca madura
  • 1 ceba mitjana
  • 600g de pataques tallades a rodanxes 
  • 60g d'oli d'oliva
  • 1 culleradeta de sal
  • 1 polsim de julivert 
  • 1000g d'aigua. 
COM HO FEM?
  1. Col·loquem el peix al recipient varoma. Reservem.
  2. Al got hi posem la tomaca i la ceba. Trossegem 3segons/vel.4. 
  3. Posem les patates al cistellet i l'introduïm al got. Afegim l'oli, la sal i l'aigua. Programem 20 min/Varoma/vel.1
  4. Quan acabi el temps programat, col·loquem el recipient varoma i programem 7 min/Varoma/vel.1
  5. Preparem una safata i col·loquem les patates i el peix. Esperem que baixi la temperatura a 80º i triturem el brou 30seg/vel.progressiva 5-10. El repartim per damunt del peix i les patates. 
  6. Emplatem amb molt de compte. 
Jo no utilitzo tot el brou. El que queda, el guardo i l'aprofito per fer una sopa o per quan preparem un altre plat de peix. Tot s'aprofita!!!! 





11 comentaris:

  1. Uauuu que bo!!! Amb lluç o rap també deu quedar ben ho, veritat?
    Ptnts i bona setmana 0lga
    DOLÇA

    ResponElimina
  2. Te molt bona pinta, Es veu molt sucòs. Quan vulguis vinc a dinar ¡¡¡

    Una abraçada, Agusti Cangrejo Grande.

    ResponElimina
  3. El bacallà fresc és el meu peix preferit, és taaaan bo!! aquesta manera de cuinar-lo no l'he provat, però fa pinta d'estar per repetir!! un petó!

    ResponElimina
  4. Un deliciós plat de peix...i quina salseta! Petons!

    ResponElimina
  5. Aquesta recedpta no la coneixia. Feta amb la Thermomix és un moment I té una pinta irresistible. Me l'apunto per fer-la ben aviat. Petons.

    ResponElimina
  6. Hola Olga he venido a conocerte desde el blog de mi querida Maria el que no mata engreixa ,me encanta el bacalao asi no lo he comido nunca con tu permiso tomo nota , me he suscrito a recibir tus nuevos post en mi correo para no perderte la pista.
    Bicos mil.

    ResponElimina
  7. Que bo!! i amb la thermomix super rapida!!

    ResponElimina
  8. Olga el pan y el vino ya lo pongo yo.Superapetecible y pienso que la patata esta mejor tambien¡¡
    Peto

    ResponElimina

Digue'm què opines!!!