Top blocs de receptes

dissabte, 29 de març de 2014

PA INTEGRAL DE CEBA

La febre "panarra" no para! Una vegada estàs contaminat/ada per aquest virus és molt difícil tornar enrere.....Però sabeu què? És un dels millors virus que conec!!! Et fa venir ganes d'experimentar amb el pa, amb les masses, amb els ingredients, comprar llibres especialitzats,........

Aquest que avui us presento és un dels que més ens ha agradat..... la ceba ens "xifla"!!!

INGREDIENTS:
  • 310 ml d'aigua
  • 200g de farina de força
  • 300g de farina integral
  • 1 cdta i 1/2 de llevat sec
  • 2 cdtes de sal 
  • 1 cdta de sucre
  • 35grs de ceba fregida 
COM HO FAREM?

  1. Introduïm tots els ingredients a la panificadora en aquest ordre: aigua, farina, sal, sucre, ceba fregida i llevat
  2. Programem la panificadora. Programa AMASSAT. 
  3. Quan ha finalitzat el programa d'amassat, traiem la massa i la col·loquem damunt el pedrís de la cuina prèviament enfarinat. Donem forma de barra a la massa. La col·loquem a la llanda en la que l'enfornarem (hi posem paper de forn), la tapem amb un drap. La deixem reposar fins que augmenti de volum. 
  4. Calentem el forn a 220º. A la base del forn col·loquem un recipient o safata amb una mica d'aigua. 
  5. Quan ja estigui llest per enfornar, li fem uns talls i l'empolvorem amb una mica de farina.
  6. Ho enfornem durant uns 40 minuts. 




13 comentaris:

  1. Que bueno y que pinta se le ve mas tierno.Besossss y buenas noches.

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¡Desapareció en un plis.-plas! Somos muy panarras.....
      Besos,
      Olga

      Elimina
  2. Respostes
    1. M'agrada que t'encanti!!!!! Bon cap de setmana!
      Olga

      Elimina
  3. No pares
    No pares
    No pareeeeeees i sempre amb magnífics resultats!
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. No es pot paraaaaaar!!!! Els resultats....a vegades millor i a vegades no tant......L'important és provar!!!
      Petonets i bon cap de setmana!
      Olga

      Elimina
  4. Doncs si que t'ha agafat fort amb el pa!! però estic segura que a casa els tens encantats, oi?? aquest pa amb ceba ha d'estar deliciós, a nosaltres també ens encanta, així que una altra recepta al munt de les pendents! un petó!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Eva, és que és una passada!!!! Els de casa.....esperen el meu pa!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  5. Ui què bo amb la ceba fregida! I suposo que també es pot fer tot el procés a la panificadora, no? El provaré. Ha d'estar boníssim per fer entrepans per sopar davant de la tele. Petons i bon cap de setmana.

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant!!! Prova-ho!!! Ja veuràs que bo!!!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  6. Demà mateix el faig Olga...no he fet mai pa de ceba, i no es pot deixar passar una recepta tan bona!!!! Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mònica, ja veuràs com t'agrada!!!!! És boníssim!!!!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  7. Demà mateix el faig Olga...no he fet mai pa de ceba, i no es pot deixar passar una recepta tan bona!!!! Petons!

    ResponElimina

Digue'm què opines!!!