La febre "panarra" no para! Una vegada estàs contaminat/ada per aquest virus és molt difícil tornar enrere.....Però sabeu què? És un dels millors virus que conec!!! Et fa venir ganes d'experimentar amb el pa, amb les masses, amb els ingredients, comprar llibres especialitzats,........
Aquest que avui us presento és un dels que més ens ha agradat..... la ceba ens "xifla"!!!
INGREDIENTS:
- 310 ml d'aigua
- 200g de farina de força
- 300g de farina integral
- 1 cdta i 1/2 de llevat sec
- 2 cdtes de sal
- 1 cdta de sucre
- 35grs de ceba fregida
- Introduïm tots els ingredients a la panificadora en aquest ordre: aigua, farina, sal, sucre, ceba fregida i llevat
- Programem la panificadora. Programa AMASSAT.
- Quan ha finalitzat el programa d'amassat, traiem la massa i la col·loquem damunt el pedrís de la cuina prèviament enfarinat. Donem forma de barra a la massa. La col·loquem a la llanda en la que l'enfornarem (hi posem paper de forn), la tapem amb un drap. La deixem reposar fins que augmenti de volum.
- Calentem el forn a 220º. A la base del forn col·loquem un recipient o safata amb una mica d'aigua.
- Quan ja estigui llest per enfornar, li fem uns talls i l'empolvorem amb una mica de farina.
- Ho enfornem durant uns 40 minuts.
Que bueno y que pinta se le ve mas tierno.Besossss y buenas noches.
ResponElimina¡Desapareció en un plis.-plas! Somos muy panarras.....
EliminaBesos,
Olga
M'encanta!
ResponEliminaM'encanta!
I m'encanta!!!
M'agrada que t'encanti!!!!! Bon cap de setmana!
EliminaOlga
No pares
ResponEliminaNo pares
No pareeeeeees i sempre amb magnífics resultats!
Ptnts
Dolça
No es pot paraaaaaar!!!! Els resultats....a vegades millor i a vegades no tant......L'important és provar!!!
EliminaPetonets i bon cap de setmana!
Olga
Doncs si que t'ha agafat fort amb el pa!! però estic segura que a casa els tens encantats, oi?? aquest pa amb ceba ha d'estar deliciós, a nosaltres també ens encanta, així que una altra recepta al munt de les pendents! un petó!
ResponEliminaEva, és que és una passada!!!! Els de casa.....esperen el meu pa!!!
EliminaPetons,
Olga
Ui què bo amb la ceba fregida! I suposo que també es pot fer tot el procés a la panificadora, no? El provaré. Ha d'estar boníssim per fer entrepans per sopar davant de la tele. Petons i bon cap de setmana.
ResponEliminaI tant!!! Prova-ho!!! Ja veuràs que bo!!!
EliminaPetonets,
Olga
Demà mateix el faig Olga...no he fet mai pa de ceba, i no es pot deixar passar una recepta tan bona!!!! Petons!
ResponEliminaMònica, ja veuràs com t'agrada!!!!! És boníssim!!!!
EliminaPetonets,
Olga
Demà mateix el faig Olga...no he fet mai pa de ceba, i no es pot deixar passar una recepta tan bona!!!! Petons!
ResponElimina