Aquest pintxo és "la cosa" més fàcil del món de fer!!!! Ideal per un sopar informal de pintxeo.
Només necessiteu una bona botifarra negra d'arròs de qualitat (artesana, de la vostra carnisseria de confiança) i un bon all-i-oli.
COM HO HEM DE FER?
- Tallem a rodanxes la botifarra i les disposem a la safata del forn (coberta amb paper vegetal).
- Damunt de cada rodanxa de botifarra posem una culleradeta de postres d'all-i-oli.
- Ho enfornem, a la posició de gratinar, fins que veiem que es comença a daurar l'all-i-oli.
- Ho emplatem i li punxem un pintxo ben bonic.
A gaudir!!!
Ei!! Aquesta idea la trobo boníssima! Petons
ResponEliminaÉs una delícia!!!!!!
EliminaMolts bars per aquí els dijous (dia estrella del pintxo-pote als carrers de Vitoria) l'ofereixen, aixó sí, amb tomàquet picant jejeje.
ResponEliminaUna delícia!
Cuina d'emergencia
http://cuinademergencia.blogspot.com
Jo el vaig menjar per primera vegada a San Sebastián!!! Genial!! Amb tomàquet picant...no sé si m'atreviria!! ;)
EliminaSalut i petons,
Olga
Quina delicatessen de tapa! I més fàcil de fer impossible! Petons, guapa.
ResponEliminaFàcil i ràpida!!!!
EliminaPetons, Marina!!!
Olga
Amb allioli gratinat? Irresistible! M'hi apunto! Petons.
ResponEliminaJa veuràs que bo és, Chus!!!!
EliminaPetons,
Olga
Un pintxo de luxe!! més bo impossible...a més de fàcil de fer...que això també agrada, je,je, je...
ResponEliminaTot suma!!! Si és bo, fàcil i ràpid.......ho té tot!!!
EliminaPetons,
Olga
Me l'apunto Olga! Em sembla una idea genial i boníssima! Petons!
ResponEliminaT'agradarà, Mònica!!!! Ja veuràs!!!
EliminaPetons,
Olga
Pot ser és un pinxo senzill però amb la pinta que fa jo ja el considero "de luxe"! Al veure la foto m'ha semblat que era formatge gratinat i al veure que era all i oli... m'ha enamorat del tot!! El que no tinc gaire clar és on trobaré una botifarra negra d'arròs en aquest país :(
ResponElimina