Recordeu la Trobada bloguera de Tarragona a la que vaig assistir el passat dia 22 de febrer? Doncs l'entrada que ara llegiu té un regust excel·lent d'aquell dia.......
Us presento una truita diferent feta amb un utensili culinari sorprenent: l'SPANISHOMELETTE DE LÉKUÉ. Aquest utensili va ser obsequi de la casa Lekué. Un gran obsequi!!!! És un dels nous motlles per realitzar de manera fàcil i còmoda, al microones, plats que necessiten fer-se per les dues cares. És ideal per cuinar truites al microones!!!!
La proposta que se'ns va fer era la següent: fer una recepta "diferent" amb l'utensili que ens va tocar a cada blocaire. Anem per feina!
- 300g d'espinacs frescos
- 3 ous
- 1 bon grapat de patates xips
- 1 llauna petita de tonyina amb oli d'oliva
- L'oli de la llauna de tonyina
COM HO HEM DE FER?
- Col·loquem dins el motlle els espinacs, que prèviament haurem bullit i escorregut molt bé, amb un rajolí d'oli. Introduïm al microones i ho fem coure 3 minuts a 800W.
- Batem ben bé els ous. Trenquem les xips i les barregem amb els ous batuts. Ho deixem reposar.
- Incorporem la tonyina. La repartim ben bé. Ho tornem a introduir al microones. Ho fem coure 1 minut a 800W.
- Repartim els ous barrejats amb les xipes ben bé per tot el motlle. Tapem i ho tornem a posar al microones, durant 3 minuts 800W.
- Traiem el motlle del microones, el girem i el tornem a coure durant 1 minut més a 800w.
- Obrim el motlle i emplatem la truita.
Gaudirem d'una truita diferent molt saludable! Feta amb molt poc oli i.....amb molt poc temps!!!!
Des d' aquí, moltes gràcies a l'empresa LéKué!!!!!
Hola Olga!
ResponEliminaQuina truita més gustosa. L'aparença és magnífica. Mira, un dels estris que més goig em va fer va ser aquest. Estic segura que el compraré. Amb poc oli, d'una manera ben sana, sense embrutar gens, fan que ens ajudi a la cuina. Si unes mans com les teves saben treure'n profit el plat surt rodó. Prenc nota!
Enhorabona,
Nani
Boníssima!!! I feta aixì ha de quedar super lleugera
ResponEliminaMm mm quina bona presència i quin regal!,
ResponEliminaDoncs si, sembla una manera fácil i còmode de fer una truita!!!!! i aquesta teva te molt bona pinta!
ResponEliminaÉs una truita molt bona i, com tu dius, diferent. I fer-la tan ràpidament i amb poc oli només li afegeix avantatges. Un estri a tenir molt en compte. Petons.
ResponEliminaQue bona i original Olga!
ResponEliminaYa en treuras bon profit del regal, eh!
otra manera de cocinar y que pinta muy bien¡¡
ResponEliminapeto
Ostres....si que queden bé!!! I aquesta amb xips...ha de ser ben bona! Petons!
ResponEliminaOhh que be que queda!! Un utensili molt interessant! petons
ResponEliminaSi que és pràctic! el trobo supernet...
ResponEliminaMe'l compraré... a vegades no faig truites per no haver-les de girar ;-( aaaaaiiiixxxx com m'estic tornant!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Revolucionari!
ResponEliminaA mi el va tocar el mateix motlle... però de moment només hi he provat la spanish omellete tradicional ;-). Aquesta combinació que has fet m'encanta, així que te la copiaré segur!! un petó!
ResponElimina