Decidir fer aquesta coca va ser qüestió de.....segons? Minuts? Estant connectada al Twitter i vaig parar davant un twit de Germà Capdevila @capdevila, de la @RevistaSentits. El twit convidava a preparar una coca salada amb la massa que ells propoposaven i amb uns farcits que ells proposaven; també deixaven la porta oberta a fer qualsevol farcit .En aquell mateix instant vaig decidir-me a fer-la!!!
Vaig buscar la imatge on apareixia la recepta de la massa i.....el matí de diumenge em vaig posar en acció. Venien els meus sogres a dinar i volia preparar quelcom diferent......
La botifarra, com sempre, la que més m'agrada. La que fan Marcos i la Juani, de la Carnisseria Nogales. I com sempre en tinc al congelador.....no va ser cap problema tenir l'ingredient principal del farcit.
A per ella!!
INGREDIENTS:
Els ingredients de la massa el trobareu a la imatge que van compartir.
Els ingredients del farcit són 3 botifarres de ceba, dues peres i un bon raig d'oli d'oliva.
 |
Volcà amb tots els ingredients |
 |
Tenim la massa feta i la deixem reposar tapada amb un drap 1h aproximadament |
 |
La massa ha augmentat el seu volum. Ja podem donar forma a la coca! |
 |
Donem forma rectangular a la forma |
 |
Tallem les dues peres en forma de daus ben petits |
 |
Repartim la pera per la base de la coca |
 |
Repartim la pasta de la botifarra per la coca |
 |
L'enfornem a 180º durant uns 25 minuts (o fins que veiem que està cuita) |
 |
Quan surti del forn, tireu-li un bon raig d'oli d'oliva per damunt! Mmmmmmm......quina oloreta més bona!!! |
Aquesta coca, sens dubte, es convertirà en recepta tradicional a casa nostra!! Bon profit!!!!