Decidir fer aquesta coca va ser qüestió de.....segons? Minuts? Estant connectada al Twitter i vaig parar davant un twit de Germà Capdevila @capdevila, de la @RevistaSentits. El twit convidava a preparar una coca salada amb la massa que ells propoposaven i amb uns farcits que ells proposaven; també deixaven la porta oberta a fer qualsevol farcit .En aquell mateix instant vaig decidir-me a fer-la!!!
Vaig buscar la imatge on apareixia la recepta de la massa i.....el matí de diumenge em vaig posar en acció. Venien els meus sogres a dinar i volia preparar quelcom diferent......
La botifarra, com sempre, la que més m'agrada. La que fan Marcos i la Juani, de la Carnisseria Nogales. I com sempre en tinc al congelador.....no va ser cap problema tenir l'ingredient principal del farcit.
A per ella!!
INGREDIENTS:
Els ingredients de la massa el trobareu a la imatge que van compartir.
Els ingredients del farcit són 3 botifarres de ceba, dues peres i un bon raig d'oli d'oliva.
|
Volcà amb tots els ingredients |
|
Tenim la massa feta i la deixem reposar tapada amb un drap 1h aproximadament |
|
La massa ha augmentat el seu volum. Ja podem donar forma a la coca! |
|
Donem forma rectangular a la forma |
|
Tallem les dues peres en forma de daus ben petits |
|
Repartim la pera per la base de la coca |
|
Repartim la pasta de la botifarra per la coca |
|
L'enfornem a 180º durant uns 25 minuts (o fins que veiem que està cuita) |
|
Quan surti del forn, tireu-li un bon raig d'oli d'oliva per damunt! Mmmmmmm......quina oloreta més bona!!! |
Aquesta coca, sens dubte, es convertirà en recepta tradicional a casa nostra!! Bon profit!!!!
Eppp!! Aquesta coca ja l'ensalivavem el cap de setmana passat ehh!! Dolç i salat...una combinació que mai falla!!
ResponEliminaPetonets bonica i bon cap de setmana. MAR, de EQNME
Va ser el gran descobriment del cap de setmana!!! En va haver més però aquest....va ser triomfal!!!!
EliminaPetons, Mar!!!!
Olga
ha de ser boníssima, Olga!! Ceba i botifarra, nyam!
ResponEliminaDeliciosa, Marina!!! M'encanta la botifarra de ceba i m'encanta com combina amb la pera!!!
EliminaPetons!
Olga
Brutal, pera amb botifarra. Mirant la foto, gairebé m'arriba l'oloreta. Bon cap de setmana.
ResponEliminaÉs una gran combinació!!! Des que la vaig descobrir, és una de les meves preferides!!!
EliminaBon cap de setmana, Chus!!!
Petons,
Olga
Quina combinació tant bona, quina pinta! Petons
ResponEliminaRoser, és boníssima!!! Si t'agrada aquesta combinació......gaudiràs de valent!!!!!
EliminaPetons,
Olga
Pera i botifarra...mmmmm....qui en tingués un tallet (millor dit, un bon tall) per sopar! Petons!
ResponElimina