Em penso que alguna que altra vegada us ho he dit: la nit del dissabte és nit de pizza a casa nostra. Sigui com sigui, hem de sopar pizza. Anem provant diferents tipus de masses (ja siguin fetes per mi o siguin masses fresques de compra) i anem provant diversitat d'ingredients.
Fa uns dissabtes vam provar la que us presento a sota. La vam trobar....deliciosa!!!!
INGREDIENTS:
- Massa de pizza
- Tomaca natural tallada a daus petits
- Rúcula
- Taquets petits de pernil salat
- Mozzarella
- Oli d'oliva
ELABORACIÓ:
- Una vegada tenim la massa a la llanda del forn, repartim la tomaca tallada a daus petits per tota la seva superfície.
- A continuació, escampem la mozzarella i els daus de pernil.
- Enfornem la pizza.
- Una vegada estigui cuita la pizza, incorporarem la rúcula (la quantitat que nosaltres vulguem) i hi tirarem un rajolí d'oli d'oliva.
Ja tenim una pizza de dissabte preparada per ser devorada!!!