PIZZA DE TOMACA NATURAL, PERNIL I RÚCULA


Em penso que alguna que altra vegada us ho he dit: la nit del dissabte és nit de pizza a casa nostra. Sigui com sigui, hem de sopar pizza. Anem provant diferents tipus de masses (ja siguin fetes per mi o siguin masses fresques de compra) i anem provant diversitat d'ingredients. 
Fa uns dissabtes vam provar la que us presento a sota. La vam trobar....deliciosa!!!!

INGREDIENTS: 
  • Massa de pizza 
  • Tomaca natural tallada a daus petits
  • Rúcula 
  • Taquets petits de pernil salat
  • Mozzarella 
  • Oli d'oliva 
ELABORACIÓ:
  1. Una vegada tenim la massa a la llanda del forn, repartim la tomaca tallada a daus petits per tota la seva superfície. 
  2. A continuació, escampem la mozzarella i els daus de pernil.
  3. Enfornem la pizza. 
  4. Una vegada estigui cuita la pizza, incorporarem la rúcula (la quantitat que nosaltres vulguem) i hi tirarem un rajolí d'oli d'oliva. 
Ja tenim una pizza de dissabte preparada per ser devorada!!!