Top blocs de receptes

dimarts, 6 de maig de 2014

PIZZA DE TOMACA NATURAL, PERNIL I RÚCULA


Em penso que alguna que altra vegada us ho he dit: la nit del dissabte és nit de pizza a casa nostra. Sigui com sigui, hem de sopar pizza. Anem provant diferents tipus de masses (ja siguin fetes per mi o siguin masses fresques de compra) i anem provant diversitat d'ingredients. 
Fa uns dissabtes vam provar la que us presento a sota. La vam trobar....deliciosa!!!!

INGREDIENTS: 
  • Massa de pizza 
  • Tomaca natural tallada a daus petits
  • Rúcula 
  • Taquets petits de pernil salat
  • Mozzarella 
  • Oli d'oliva 
ELABORACIÓ:
  1. Una vegada tenim la massa a la llanda del forn, repartim la tomaca tallada a daus petits per tota la seva superfície. 
  2. A continuació, escampem la mozzarella i els daus de pernil.
  3. Enfornem la pizza. 
  4. Una vegada estigui cuita la pizza, incorporarem la rúcula (la quantitat que nosaltres vulguem) i hi tirarem un rajolí d'oli d'oliva. 
Ja tenim una pizza de dissabte preparada per ser devorada!!!

19 comentaris:

  1. A casa nostra no tenim un dia assignat però val a dir que aquesta que presentes.............mmmmm ha d'estar boníssima.
    Un abrazo.
    Miriam

    ResponElimina
  2. Encara no l'he tastada aquesta pizza amb pernil I rúcula, però crec que ha de ser brutal: acabada de sortit del forn I amb el punt fresc de la rúcula. Quin sopar de dissabte! Petons.

    ResponElimina
  3. Sembla molt bona, sí! A nosaltres també ens agrada fer pizzes de tan en tan... però no les de Tarradellas, no!! Que la fem nosaltres! No hi ha res com una massa feta a casa, oi? I ara que tu ja ets la reina panarra...!! ha ha ha

    ResponElimina
    Respostes
    1. Plenament d'acord amb tu!! No hi ha res com la massa feta a casa!!!!
      Petons, Marina!
      Olga

      Elimina
  4. La primera vegada que vam descobrir la pizza feta d'aquesta manera fou en una coneguda pizzeria de Roma (la Baffetto), i després d'allà la fem sovint a casa... és espectacular!!
    Petons!!

    Cuina d'emergencia
    http://cuinademergencia.blogspot.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi, la pizza que vaig tastar a Roma i que més em va sorprendre i agradar va ser una amb FIORE DI FUCCA (flor de carabassera)!! Espectacular!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  5. Mira que ha de ser bona... el proper dia que la facis avisa i venim a fer un dissabte de pizza a casa teva!!!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  6. Oh! què bona...porta un ingredients que és difícil que no agradi a ningú.

    ResponElimina
  7. Un sopar de dissabte deliciós!!! Per cert Olga, fa dies que et vull dir que vaig preparar les nines de Pasqua...com que les vaig fer al forn de Blanes, van quedar una mica torradetes, i no les vaig trobar prou perfectes per penjar al bloc...especialment havent vist les teves que eren precioses....això si...vam divertir-nos molt pintant-ne les cares, fetes amb ous, i a més, ens les vam cruspir en un tres i no res....torradetes i tot eren boníssimes! Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mònica, m'encanta que m'hagis explicat lo de les nines de Pasqua!!!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  8. Mmmmm boníssima Olga!!!
    Jo vaig a Roma molt sovint i crec que ja les he provat totes!!!! Son tan bones!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quina sort!!!!! Roma és una de les ciutats que més m'agraden!!! No em faria res anar-hi de tant en tant......
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  9. Pizza feta a casa, segur que està boníssima!
    Petonets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, Sara!! I quan s'acostumen a la pizza de casa.........
      Petons,
      Olga

      Elimina

Digue'm què opines!!!