Top blocs de receptes

dimecres, 4 de juny de 2014

AMANIDES DE COLORS




L'amanida és un dels plats base dels sopars de casa nostra. Durant l'hivern no en preparo gaires perquè  ens bé més de gust la verdura calenta, les cremes, les sopes...... Però ara que comencem a tenir bon temps, les amanides es fan pas marcant el seu terreny. 

Avui us presento les dues últimes que hem preparat i que ens han agradat molt, tant al gust com a la vista. 


Enciam variat, codonyat casolà, nous i maçana. 

Brots tendres, préssec de Benifallet, llom embotit, nous i pipes de gira-sol.

21 comentaris:

  1. Jo també soc d´amanida de colors i sabors!! ara és quan gaudeixo menjant-les i preparant-les...la imaginació vola.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A partir d'ara.....a xalar amb les amanides!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  2. Respostes
    1. Tota la raó!!! Molt bones les dues!!! El préssec és la primera vegada que el posava en amanida....m'ha agradat!
      Salut!
      Olga

      Elimina
  3. Doncs em quedo amb les dues, m'encanta el codonyat a les amanides I també trobar-hi fruita fresca, ara que en tenim molta varietat. Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. El préssec hi diu molt!!! M'ha sorprès gratament!!!
      Petons, Chus!
      Olga

      Elimina
  4. Respostes
    1. Gràcies, Marina!!! Són molt colorides!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  5. Què colorides i bones les dues! no sabria quina escollir, així que les provaré les dos, amb la fruita incorporada m'encanten ara que comença a fer caloreta! un petó!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ben fet, Eva!!! Les dues t'agradaran!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  6. lastima que no se haya inventado la degustación virtual.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Todo llegará....todo llegará.....
      Saludos!!!
      Olga

      Elimina
  7. Precioses aquestes amanides! A mi també em venen molt de gust les amanides amb l'arribada del bon temps i questes han de ser delicioses.

    http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Pilar!!!! Les hem de fer ben atractives!!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  8. Homeeeee!!! Amb unes amanides així jo també m'hi llenço de cap!!! :D
    Quina bona pinta! Nosaltres avui hem estrenat temporada amb un gaspatxo!! ^^

    Petons Olga!!!

    Nuni

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquesta setmana ha estat la setmana de l'estrena dels plats fresquets!!! Nosaltres hem estrenat la temporada del salmorejo!!!!
      Tot un plaer que visitis la meva pàgina!!!
      Petons, Nuni!
      Olga

      Elimina
  9. Tenen molt bona pinta Olga. A mi també m'agraden molt.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Nati!!!! Amb les amanides podem fer de tot el que ens vingui de gust!!!
      Bon cap de setmana!
      Olga

      Elimina
  10. A casa som molt d'amanides variades, i amb fruita...i molt de color...són el millor primer plat del món (o plat únic si també els barreges tall)! Aquestes teves són un festival! Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. És que així no ens avorrim,eh??? Sempre pensem com les podem preparar i a l'hora de menjar, mengem diferent!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina

Digue'm què opines!!!