Aquesta coca és un dels meus últims experiments del que estic més satisfeta. Potser no queda bé que ho digui jo...
La combinació de la pera i la botifarra de ceba ens encisa i s'està convertint en una combinació habitual a casa nostra.
És molt fàcil fer, no té cap complicació. Si trobeu una bona botifarra de ceba, ho teniu tot guanyat. Jo, com sempre, la botifarra de Casa Nogales!!!
INGREDIENTS:
- 1 paquet de massa filo
- 3 botifarres de ceba
- 2 peres (de la varietat que més us agradi) tallades a daus petits
- Oli per pintar
Atenció al pas a pas!!
|
Tallem les làmines de massa en peces rectangulars |
|
Disposem a la safata del forn dues làmines |
|
A la base, col·loquem daus de pera |
|
Tot seguit, repartim botifarra de ceba per damunt |
|
Col·loquem una làmina de massa filo |
|
I tornem a començar!!! Una altra capa de pera..... |
|
...una altra capa de botifarra, làmina de massa filo i, per últim làmina de massa de filo pintada amb oli d'oliva |
|
Ho enfornem uns 15 minuts a 180º (o fins que veieu que està daurat) |
|
A gaudir!!! Bon profit!!!! |
Jo aquests dies també he fet servir massa filo...ja veuràs, en dolç i en salat! És deliciosa...i així, amb buti...ha de ser un espectacle de sabors! Petons!
ResponEliminaEm quedo esperant les receptes, Mònica!
EliminaPetons i bon cap de setmana!!
Olga
Què bona!!! El que passa és que mai no he fet servir aquesta mena de pasta i tinc quimera que ha de ser molt trencadissa i difícil de manejar....
ResponEliminaNo li has de tenir por, Francesc!!! Es treballa molt bé!!!!
EliminaPetons i bon cap de setmana!
Olga
Hola Olga; pero que cocinillas estas hecha, no dejas de sorprenderme, maña es que se te dá bien todo, tanto dulce como salado, y no digamos esos panes que haces..
ResponEliminaYa veo que utilizas morcilla, te quedó estupendo y la combinación de sabores estupenda..
Muxos besicosss
Gracias por tus palabras, Pilar!! La verdad es que disfruto mucho con todo, lo dulce, lo salado, el pan....todo!!!
EliminaBesos!
Olga
Com m´agraden aquestes coques Olga!!!! i quin sabor... petons,
ResponEliminaAi, Joaquina!!! A mi em xiflen......
EliminaPetons,
Olga
Olga, Me encantan tus recetas y sugerencias. Excelente blog, felicitaciones!!
ResponEliminaSoy Cata tengo el blog: Recetas de Bizcochos los invito a conocerlo, ya que una rica Receta de Bizcocho, facil de hacer siempre es muy util.
Espero te guste el blog de Recetas de Bizcochos, te parezca util y puedas recomendarlo a tus seguidores.
Desde ya gracias.
Saludos Cata
Gracias, Cata!
EliminaYa he visitado el tuyo y me he quedado!!!
Saludos,
Olga
Una recepta d'aquelles per a clavar-hi la dent.
ResponEliminapetons.
Jjajajaja!!! Però sense fer-nos mal!! És toveta...toveta....
EliminaPetons,Sara!!
Olga
Tremenda coca de butifarra con la pera es sublime¡
ResponEliminapeto
Gràcies, Miquel!!!! Sí que ho és sublim, sí!!!!
EliminaPetons,
Olga
Hola guapa! Fa temps que vull comprar filo i no m'enrecordo mai, ja que al super que vaig no en tenen. Aquesta coca és una combinació boníssima, sempre m'agrada el contrast dolç i salat. petonets!!!!!
ResponEliminaDoncs si t'agrada la combinació dolç-salat....aquesta és la teva!!!! Ja veuràs com t'agrada!!!
EliminaPetons,
Olga
M'encanta aquesta combinació, tú la vas presentar en un PINTXO i jo la he utilitzat en diverses ocasions:=)MªAssumpció
ResponEliminaDes de que la vaig tastar per primera vegada.....m'he enamorat d'ella!!!!
EliminaPetonets,
Olga
uns aplaudiments per aquestes coques... que bones!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Gràcies, Dolça!!! Són ben rebuts!!!! ;)
EliminaPetonets,
Olga
olé! Quin vici de coca!! Plas, plas, plas! Boníssima, olga. I fàcil de fer!
ResponEliminaAi, Marina!!!! És que és taaaaan boooona!!!! I sí, molt fàcil de fer!!!
EliminaPetons i bona setmana!
Olga
Quina combinació més original, el toc dolç de la fruita li ha d'anar d'allò més bé, i amb el cruixent de la brick, uff quina gana que m'està entrant!! un petó!!
ResponEliminaJa tinc preparada una altra combinació....jejejeje.....
EliminaPetons,
Olga