Avui, dilluns 29 de setembre, es commemora el Dia Mundial de la Tapa (cliqueu a l'enllaç per obtenir informació de totes les jornades que s'estan organitzant al voltant de la tapa).
La tapa..... quin gran invent!!! Un dels millors que tenim!!!
Al voltant de la tapa hi ha tot un món per descobrir i s'ha creat tota una cultura gastronòmica particular.
Com heu pogut comprovar, a casa nostra ens agrada molt provar de fer pintxos diferents. De tant en tant comprem algun llibre per trobar noves idees. L'últim que vaig comprar va ser el de sota..... de l'Editorial Susaeta.
Una de les tapes o pintxos que vaig treure del llibre va ser aquest, el de xistorra embolicat en pasta de full. És molt fàcil de fer!!!
QUÈ NECESSITEM?
- 1 làmina de pasta de full
- Xistorra
- 1 ou batut per pintar
COM HO PREPAREM?
Tallem la làmina de pasta de full a tires, tal i com es veu a la imatge. Emboliquem la xistorra i la disposem en una safata de forn folrada amb paper vegetal. |
Ho enfornem durant uns 15 min. a 200º o fins que està daurat. Ho deixem refredar en una reixeta |
Li punxem un pintxo ben bonic i....ja tenim enllestida la nostra tapa! La podem acompanyar d'una cervesa ben fresca o d'una copa de bon vi!!! Feliç Dia de la Tapa!!!! I....bona setmana! |
Brutal, xistorra amb pasta de full i una cervesa! Jo ja no dinaria..... Petons.
ResponEliminaPer cert, he llegit la trobada de bloggers que organitzes. Em sap greu, però aquell cap de setmana és l'aniversari de la meva filla - diumenge- , de manera que dissabte estaré tancada a la cuina fent pastissos i dolços per la festa de l'endemà. Us desitjo una molt bona trobada. Petons.
De ben segur que faràs uns pastissos espectaculars!!!!
EliminaPetons,
Olga
Gran tapa...!!! A mi la xistorra em perd!!! Que boníssima!! I això del dia mundial...no en tenia ni idea!!! Genial! Petons!
ResponEliminaHo vaig saber la setmana passada!! Sempre tinc receptes a la reserva i m'ha anat molt bé publicar-la avui!!!
EliminaPetons, Mònica!!!!
Olga
Clàssica però imprescindible en qualsevol tapeo...La prefereixo amb pasta de full abans que amb pa.
ResponEliminaL'has definit molt bé!!!
EliminaPetons,
Olga
Espectacular per ràpid, fàcil i saborós i bo! és un clàssic als sopars de picoteo de casa, jo també el tinc publicat i ens encanta! un petonàs!
ResponEliminaÉs que la xistorra.....és tan bona!!!! Jo no l'havia fet mai amb pasta de full, sempre amb pa!!! Ho vaig veure al llibre, em va cridar l'atenció i ho vaig provar!!! Repetiré, segur!!!
EliminaPetons, Eva!
Olga
Ui quina tapa més bona! Un clàssic que t'ha quedat tremenda, quina gana em fa venir la xistorra em perd!
ResponEliminaLes receptes que m'agraden